Home STIRI STIRI Despre smartphone-uri si repararea eficienta a acestora

Despre smartphone-uri si repararea eficienta a acestora

Despre smartphone-uri si repararea eficienta a acestora
Andreea Baluteanu
Luni, 12.06.2017
La ora actuala, marea majoritate a persoanelor se bucura de functiile uimitoare pe care le prezinta un smartphone. Totusi, pe cat este de inteligent un astfel de telefon, pe atat este si de sensibil, motiv pentru care unele probleme in functionarea sa nu pot fi evitate. Bineinteles, la diversele cauze de defectare a dispozitivelor se mai adauga si neatentia utilizatorilor, astfel incat o reparatie este mai mult decat necesara.

In cazul in care achizitionarea unui smartphone a presupus suportarea unor costuri destul de ridicate, in mod cert atunci cand telefonul inteligent nu va mai functiona la fel de bine ca la inceput ne vom confrunta cu diverse neplaceri. Astfel, colaborarea cu un service gsm specializat se impune, motiv pentru care fiecare persoana trebuie sa se orienteze spre cea mai potrivita firma din acest domeniu.
Spre exemplu, glassgsm.ro este unul dintre acele service-uri gsm pe cat se poate de profesionale, care isi intampina fiecare client cu seriozitate, servicii calitative si preturi avantajoase. Fie ca este vorba despre schimbarea unui display S7 Edge , despre inlocuirea microfonului la un model de smartphone din gama Apple, un alt tip de dispozitiv mobil, sau pur si simplu despre diagnosticarea problemei, glassgsm.ro  este locul potrivit pentru orice utilizator.

Care sunt avantajele de care orice utilizator poate beneficia la Glassgsm?


Intrucat am amintit mai sus acest service gsm de top, o sa va enumeram in continuare cateva dintre numeroasele beneficii oferite clientilor de aceasta firma, astfel incat sa puteti face o comparatie cu serviciile de reparatii mobile de care beneficiati in prezent.

inlocuire display

Posibilitatea de a va repara pe loc smartphone-ul
. Fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data pana in prezent cu necesitatea repararii telefonului sau, insa a avut de asteptat mai mult decat si-ar fi dorit. Ei bine, la glassgsm.ro aceste aspecte apartin de domeniul trecutului, acest service profesionist oferind tuturor utilizatorilor posibilitatea de a pleca cu smartphone-ul reparat in maxim 2 ore. Astfel, cea mai rapida reparatie se realizeaza intr-un termen de 20 de minute, iar cea mai complexa in decursul a 2 ore. De asemenea, prin aceasta optiune elimina neclaritatile privind piesele inlocuite din propriul telefon.

Utilizarea pieselor de schimb inalt calitative
. Nu sunt deloc putine acele situatii in care dupa repararea unei anumite defectiuni a smartphone-ului, aceasta problema reapare in scurt timp. Astfel, la glassgsm.ro se pune intotdeauna accentul pe calitate, astfel incat fiecare client sa beneficieze de serviciul dorit fara alte neplaceri ulterioare.

Garantie timp de 90 de zile. Intrucat multumirea tuturor cerintelor si nevoilor clientilor este o prioritate la glassgsm.ro, se ofera o garantie a reparatiilor efectuate pe o perioada de 90 de zile, timp in care utilizatorii pot reveni la acest service gsm cu smartphone-ul lor fara sa plateasca servicii ulterioare.

Asistenta gratuita. Un aspect deosebit de important in repararea eficienta a telefoanelor mobile consta in primul rand in identificarea defectiunilor. Astfel, personalul specializat in reparatii mobile al glassgsm.ro ofera posibilitatea de a diagnostica problema intampinata la functionare a smartphone-ului in mod gratuit.

Accesibilitate. In cazul in care nu sunteti din Suceava, insa doriti sa beneficiati de serviciile profesionale ale glassgsm.ro, acest service gsm specializat va ofera posibilitatea de a trimite smartphone-ul prin curier spre a fi reparat.

Prin urmare, daca in prezent nu beneficiati de toate aceste optiuni diversificate in ceea ce priveste reparatiile gsm, va recomandam sa apelati cu incredere la glassgsm.ro. Mai multe detalii despre acest service gsm profesionist gasiti pe site-ul mentionat mai sus.

Newsletter