Home STIRI STIRI Tefal OptiGrill, placerea unui gratar preparat perfect

Tefal OptiGrill, placerea unui gratar preparat perfect

 Tefal OptiGrill, placerea unui gratar preparat perfect
Andreea Marinescu
Vineri, 22.06.2018
De la rare la well done, aroma savuroasa si gust desavarsit, preparatul tau se ridica intotdeauna la inaltimea hashtag-ului #foodart atunci cand stapanesti arta gratarului alaturi deTefal OptiGrill .

Become an online foodstar

Fiecare food instagrammer stie ca pe langa hashtags, dish-ul trebuie sa arate delicious pentru a deveni viral. Alaturi de gratarul electric Tefal OptiGrill+, te bucuri de placerea unui grill exact asa cum iti doresti tu, fie ca gatesti carne sau legume.

Gril Tefal

Indiferent de numarul de portii, preparatele sunt intotdeauna perfect pregatite datorita tehnologiei unice de detectare a grosimii care ajusteaza automat distributia caldurii in functie de grosimea ingredientelor sau numarul de portii gatite simultan. Iar followerii tai vor fi impresionati cu posibilitati infinite de retete savuroase, datorita celor 6 programe presetate si modului manual cu 4 niveluri de temperatura.

What's your color? Gratarul electric de la Tefal este prevazut cu un indicator luminos care te anunta cand preparatul este exact asa cum iti doresti: galben pentru rare, portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut (well done). La fiecare stadiu, Tefal OptiGrill+ emite un semnal sonor pentru a te anunta cand felul preferat este pregatit si gata sa fie postat pe social media. Deja au inceput sa apara like-urile?

Time to be the next food influencer!

Despre Tefal:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteazawww.tefal.ro sauwww.facebook.com/TefalRomania.

Newsletter