Home STIRI STIRI Le Chateau, castelul din inima orasului, a gazduit Finala Nationala a Concursului Elite Model Look Romania

Le Chateau, castelul din inima orasului, a gazduit Finala Nationala a Concursului Elite Model Look Romania

 Le Chateau, castelul din inima orasului, a gazduit Finala Nationala a Concursului Elite Model Look Romania
Alexandra Ion
Joi, 22.10.2015
Vineri, 16 octombrie, "castelul din inima capitalei", Le Chateau, in Bucuresti a avut loc Finala Concursului Elite Model Look Romania 2015 sustinut de Rowenta, care a avut ca scop selectarea, dintre cei 18 finalisti, a castigatorilor, o fata si un baiat, care vor avea privilegiul de a reprezenta Romania la cea de-a 32-a Finala Mondiala a concursului Elite Model Look, din 23 noiembrie 2015, in Milano, Italia.

 

Andreea, de 14 ani si 178 inaltime, din Baia Mare si castigatorul Daniel, de 17 ani si 186 inaltime, din Bucuresti au uimit juriul i invitatii datorita farmecului si elegantei de care au dat dovada.

Timp de 5 zile, cei 18 finalisti au avut parte de o experienta unica, in care s-au familiarizat cu meseria de model, alaturi de echipa Face2Face Model Management. Cei 18 finalisti au participat la shooting-uri cu fotograful Vlad Gherman de la Revista Decay,fitting si lectii de styling cu Laura Firefly, sesiuni de make-up cu echipa MAC Cosmetics Romania, ingrijire personala, alaturi de specialistii DentEstet4Teens, lectii de dans la World Class si repetitii la Le Chateau. La sfarsitul acestei perioa de intense de instruire, concurentii au defilat in fata juriului si a peste 200 de invitati care au luat parte la eveniment. Pe perioada Bootcamp-ului, concurentii au fost gazduiti de partenerii nostri de la Hotelul Golden Tulip Times.

Si aventura continua!

Cei doi castigatori vor avea privilegiul de a se alatura finalistilor din alte 55 de tari, in orasul Milano, pentru evenimentul plin de farmec al anului, Finala Mondiala a concursului Elite Model Look.

Andreea si Daniel concureaza la Finala Mondiala Elite Model Look 2015 pentru un loc in "Noua Generatie Elite" -un concept inovator in cadrul caruia 15 tineri din intreaga lume vor avea sansa unei cariere internationale, precum si premii garantate in valoare totala de 650.000 €.

Participantele clasate in Top 10 vor primi contracte garantate in valoare de 50.000€ fiecare, iar primii 5 baieti vor primi contracte garantate in valoare de 25.000 €. Surprizele nu se incheie aici: cei clasati în Top 15 "Noua Generaie Elite" vor fi protagonistii unui editorial special, care va fi publicat in editia din ianuarie 2016 a revistei Vogue Italia. De altfel, Finala Mondial a Elite Model Look va fi conceputa impreuna cu Vogue Italia.

ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2015 este sustinut de Rowenta, gazduit de Le Chateau, iar partenerii evenimentului sunt: Hotel Golden Tulip Times, MAC Cosmetics, Sun Exclusive Beauty Salon, Uber, World Class, Nescafe Dolce Gusto, Nutrivita, Gerlinea, Laura Firefly si Boutique miniPrix.

Despre FACE2FACE MODEL MANAGEMENT: Infiintata in 1997, Agentia Face2Face Model Management este agentia care organizeaza concursul Elite Model Look in Romania si Republica Moldova.

Considerata una dintre cele mai exclusiviste si respectate agentii din Romania, a devenit cunoscuta pe plan international datorita criteriilor serioase de selectie si formare a modelelor pe care le reprezinta. Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006).

Despre Elite Model Look: Elite Model Look este cea mai importanta retea internationala de scouting. Aceasta este activa in peste 60 de tari din intreaga lume si atrage sute de mii de participanti in fiecare an. Elite a descoperit modele de top, ca Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun si Gisele Bundchen, printre multe alte nume. Elite este unica in furnizarea de oportunitati pentru fetele tinere care vor sa intre in lumea modei, si sa-si formeze o cariera de succes. Pentru a afla mai multe, vizitati www.elitemodellook.com.

Despre Le Chateau: Le Chateau este Castelul din Inima Orasului, cea mai noua si mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor ai ceremoniilor de gala. Le Chateau imbina, intr-o maniera unica, polivalenta unui spatiu de mari dimensiuni cu eleganta si somptuozitatea unei adevarate sali de bal din vremea in care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii.

Le Chateau se mandreste cu un salon de evenimente de 500 de metri patrati, la care se adauga cei 260 de metri patrati ai terasei si un lobby generos. Pentru spectacole si prezentari de înalta tinuta, salonul beneficiaza de o scena impunatoare de 130 de metri patrati, demna de un teatru, accesibila printr-o scara eleganta.

Facilitatile oferite de Le Chateau acopera absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spatiu sa atinga perfectiunea: chef executiv de talie internationala, o terasa multifunctionala care poate fi amenajata pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartamente pentru cazarea invitatilor si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

www.le-chateau.ro

Newsletter