Home Nunta Organizare nunta Trei locuri din Romania pentru a organiza cununia civila in 2021

Trei locuri din Romania pentru a organiza cununia civila in 2021

Trei locuri din Romania pentru a organiza cununia civila in 2021
Corina Naftanaila
Marţi, 27.04.2021
Nuntile sunt personale si nu exista nicio nunta care sa se potriveasca tuturor. Nuntile nu au marime universala, asta pentru ca fiecare pereche de indragostiti este unica. Toata lumea vrea ceva diferit, fie ca este vorba despre rochie, catering, locatie sau flori. Lucru absolut normal. La fel cum tendintele in materie de nunta se schimba, la fel si gusturile mirilor sunt diverse. O tendinta proaspat scoasa din „cuptorul pandemiei, care ne forteaza sa devenim ingeniosi, mai mult ca niciodata, este ideea de a spune „Da" acum, iar petrecerea „o lasam pe mai incolo. Alimentat de restrictiile din pandemie, acest concept modern este folosit de cupluri care isi doresc sa devina sot si sotie destul de curand, apoi sa tina petrecerea cea mare.
Un trend american care este practicat de cativa ani buni si la noi in tara este organizarea cununiei civile la distanta destul de mare de cununia religioasa si de petrecerea finala. Este un prilej pentru a sarbatori de doua ori iubirea voastra, iar cand restrictiile se vor imblanzi, puteti sa organizati un eveniment restrans, in aer liber, pe care sa-l tineti minte toata viata.

Avem pe lista trei locuri minunate unde se pot organiza evenimente de acest gen, asa ca daca simtiti nevoia sa faceti lucrurile altfel, noi zicem sa luati aceste locatii in considerare.

Cununie civila

1. Conacul Coltesti, judetul Alba

Un loc de vis la poalele Pietrei Secuiului, intr-o zona unde natura este de o frumusete rara, apare falnic Conacul Coltesti din Satul Coltesti, judetul Alba. Conacul Secuiesc se afla la 58 de kilometri de Cluj, 28 kilometri de Turda si 23 kilometri de Aiud. Pentru ca vara anului 2021 permite nunti informale si lejere, o ceremonie in curtea conacului alaturi de familie si cativa prieteni apropiati este tot ce ai nevoie. Poti sa optezi pentru un aranjament de flori de sezon, in care primeaza bogatele hortensii, anemonele delicate sau spicele de grau. O nunta in aer liber fuzioneaza bine cu o tematica rustica, inspirata de muntii care strajuiesc localul evenimentului. Aranjamentele care cuprind florile de camp, levantica sau margaretele sunt o idee excelenta. O rochia diafana din matase in stil vintage si o pereche de pantofi mireasa de la Deichmann cu toc nu foarte inalt pot sa completeze portretul minunat al unei mirese relaxate. Detalii aici .

2. Pensiunea Septembrie, judetul Mehedinti

Cine cunoaste farmecul Dunarii isi da seama de frumusetea unei nunti pe malul celui de-al doilea fluviu al Europei. Desi zona Eselnita, Cazane, Dubova nu este inca extrem de populara in tara noastra, speram ca lucrurile sa se schimbe in urmatoarea perioada. Nu de alta, dar zona este intesata de localuri si pensiuni care iti taie rasuflarea, iar Pensiunea Septembrie se numara printre acestea. Chipul lui Decebal este la doar zece minute de pensiune, iar o croaziera pe Dunare nu va fi ratata nici de miri, nici de invitati. Aici se organizeaza evenimente superbe pe ponton, iar piscina outdoor va cuceri toti invitatii. O nunta all white si un buchet diferit creat din plante suculente si verzi o sa atraga atentia tuturor. Interesant?

3. Pensiunea Serena, judetul Cluj

Locatia se afla la cinci kilometri de Cluj Napoca, in Faget, departe de agitatia orasului, si cat mai aproape de natura.Pensiunea dispune de un restaurant pentru un eveniment restrans, dar pune la dispozitie si un cort. Pensiunea Serena este ideala pentru o cunuie civila eleganta care emana atmosfera americana descrisa de Scott Fitzgerald in cartea sa, Marele Gatsby. O cununie civila urmata de o petrecere restransa pe note de jazz este potrivita iubitorilor de muzica veche si tutoror celor aplecati spre eleganta inceputului de secol XX.

Trei locuri frumoase pe care persoanele care locuiesc in zona le pot lua in considerare pentru cununia civila. Tu ai inceput deja sa cauti locatii pentru evenimentul care va urma?

Sursa foto: Pexels

Newsletter