Home Nunta Organizare nunta Le Chateau, castelul din inima orasului...

Le Chateau, castelul din inima orasului...

Le Chateau, castelul din inima orasului...
Alexandra Ion
Luni, 19.10.2015
Aflat in centrul Bucurestiului si deschis in primavara 2015, Le Château este cel mai nou complex destinat ceremoniilor de gala si evenimentelor exclusiviste. Principalul scop? Ridicarea standardelor in domeniu si oferirea unor facilitati fara precedent in organizarea de evenimente.

Le Château a fost proiectat si amenajat pentru a raspunde celor mai exigente nevoi: de la finisajele somptuoase si interioarele generoase pana la pardoselile din marmura si picturile murale.

Paseste intr-o lume de basm, unde povestile cu printi si printese devin realitate si visele se implinesc...

Dragii nostri, echipa Karena a vizitat complexul de ceremonii Le Château. Am ramas de-a dreptul impresionati de tot ce am vazut acolo, asa ca ne-am gandit sa va introducem in lumea de basm Le Château printr-un interviu cu designerul care a gandit intregul decor - Masha Veroogt.

De ce "Le Château" ? Care este viziunea de la care a plecat acest proiect?

Le Château, pentru ca nu exista in Bucuresti un centru de evenimente care sa readuca in prim plan un castel adevarat, impreuna cu atmosfera si decorul specifice unei astfel de constructii. Mai mult, noi aducem castelul chiar in inima Capitalei. Viziunea de la care s-a plecat a fost aceea ca nimic nu completeaza mai bine povestea unei petreceri elegante decat atmosfera castelelor de altadata, unde aveau loc baluri fastuoase si evenimente grandioase. Majoritatea cuplurilor isi doresc o nunta eleganta si rafinata, cu aer vintage si sunt dispusi sa faca un efort pentru a avea parte de acest eveniment mult visat.

Pentru toate acestea si chiar pentru mai mult decat atat am deschis Le Château.

Spuneti-ne 5 atuuri de neegalat ale complexului de evenimente Le Château.

1. Felul in care a fost gandit complexul, dar si decorul folosit in acest sens: totul pentru a semana cu un castel si pentru a evoca cat mai bine vremurile cu printi, printese, regi si regine.

2. Locatia extrem de accesibila de oriunde ai veni, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia din Bucuresti.

3. Cele mai avansate tehnologii pentru sunet, lumini, ecrane, primire si distribuire invitati disponibile pana acum in cadrul unui centru de evenimente din Romania.

4. Un salon de 500 metri patrati, completat cu o terasa de 260 metri patrati, un lobby elegant, o scena de 130 metri patrati, garderoba si apartamente.

5. Materialele folosite: marmura, cristal, catifea, matase, argint, oglinzi, lemn masiv.

Ce anume v-a inspirat in amenajarea complexului?

In primul rand, petrecerile rafinate si decorurile specifice epocii medievale. Ne-am dorit o reinterpretare a acelor vremuri si o locatie care sa surprinda prin rafinament, bun gust si servicii ireprosabile. Am plecat la drum mai timizi si ne-am inflacarat pe masura ce ne imaginam diverse scenarii cu petreceri foarte elegante si specacole memorabile. Dupa ce visul a fost trait in cele mai mici detalii, am trecut la materializarea lui, fara sa ne mai abatem din drum.

Ce ati vrea sa stie viitorii clienti despre Le Château?

Ca suntem aici deoarece ei sunt speciali pentru noi si merita tot ce este mai bun. Facilitatile pe care le oferim vor acoperi absolut orice nevoie, orice idee si dorinta. Suntem siguri ca acest ambient va lasa in mintea fiecarui invitat amintirea unei petreceri speciale, absolut de neuitat.


www.le-chateau.ro

Newsletter