Home Nunta Organizare nunta Cele mai bune preturi pentru jocuri de artificii la nunta ta

Cele mai bune preturi pentru jocuri de artificii la nunta ta

Cele mai bune preturi pentru jocuri de artificii la nunta ta
Alexandra Negreanu
Luni, 30.07.2012

Focurile de artificii la nunta sunt o modalitate foarte buna pentru a incheia o zi de nunta perfecta si pentru a da startul unei petreceri de nunta senzationale. Deoarece nunta este un moment special, mirii investesc destul de mult timp si efort pentru o planificare cat mai exacta a detaliilor. Si, de ce sa nu recunoastem, in ziua de astazi exista multe lucruri care pot fi facute pentru a face nunta de neuitat.

Ne-am documentat pentru tine si am aflat ce presupun diversele pachete de artificii, fie ele de interior sau exterior, dar si ce preturi au artificiile pentru o nunta. In Slide 1 gasesti detalii despre preturile artificiilor, in Slide 2 afli ce presupun artificiile de interior la nunta, iar in Slide 3 ce presupun artificiile de exterior.

Preturi pentru achizitionarea de artificii la nunta

In functie de durata focului de artificii, pretul pentru servicii poate fi diferit. Costul poate deveni, de asemenea, diferit in functie de tipul de focuri de artificii care vor fi folosite in timpul spectacolului. Costul focurilor de artificii poate varia foarte mult, de la 80 euro/minut pana la 500 de euro pentru un pachet complet. Companiile care organizeaza focuri de artificii pentru nunti le ofera la preturi diferite, in functie de tipurile de focuri de artificii, de interior sau de exterior, dar si de durata spectacolului de lumini.

jocuri de artificii aer liber

Un simplu pachet de focuri de artificii care are loc in interior poate costa cel putin 300 de ron, in timp ce un foc de artificii mai mare, in aer liber, poate costa pana la 1500 euro. Pretul va depinde in mare masura de tipul de focuri de artificii, lungimea spectacolului, precum si serviciile suplimentare care se pot alege in functie de dorintele si preferintele mirilor.

Jocuri de artificii interior

Artificii de pus pe tortul miresei

Taierea tortului este un moment mult asteptat de invitati si de asemenea etapa care anunta ca petrecerea este pe sfarsite. Acest moment nu poate fi marcat mai spectaculos decat prin folosirea unor tuburi de artificii splendide. Plus ca pozele vor iesi exceptional.

Artipet.ro iti pune la dspozitie artificii de tort de 30, 60, 90, 120 secunde la preturi intre 1,5 si 4 RON

De asemenea artificii festive.ro ofera artificii de pus pe tortul de nunta la set:

Seturi de cte 4 artificii cu lungimi si durate diferite:

- lungime 23 cm - durata 120 secunde 5 lei/buc.

- lungime 18 cm - durata 90 secunde 4 lei/buc.

- lungime 12 cm - durata 60 secunde 2 lei/buc.

- peste 50 buc. discount 30%.

Vulcani pentru ringul de dans

Ai visat inca din copilarie sa dansezi alaturi de printul tau intr-o ploaie de stele? Acum este momentul sa iti indeplinesti visul. Compania artificii festive.ro s-a gandit la miri si le pune la dispozitie seturi de cate 4 vulcani pentru dansul mirilor.

- set 4 buc fara fum - durata ardere 20-25 sec - inaltime - 2m - 100 lei

- set 4 buc fara fum - durata ardere 20-25 sec - inaltime - 3m - 120 lei

- set 4 buc - durata ardere 40 sec - inaltime - 2m - 100 lei

Aprinderea se face simultan prin conectare la o baterie incarcata de 9-12v 15 lei.

Echipa Trust Fireworks ofera si ei servicii ce includ artificii de interior, dar si de exterior cum ar fi vulcanii de interior (4 bucati) pentru dansul de deschidere al mirilor la restaurant. Toate autorizatiile si pregatirea focului de artificii sunt in grija lor, tu doar trebuie sa te lasi purtata de rotmul muzicii in bratele sotului tau. Aceasta bucurie te costa doar 100 euro la Trust Fire works.

artificii interior

Accesorii suplimentare pirotehnice oferite de artipet.ro

- Fantani fara fum si flash-uri cu aprindere electrica intre 15 si 40 RON

- Jerbe si torte fumigene intre 3 si 15 RON

- Cascade pirotehnice intre 90 si 500 RON, in functie de lungime si inaltime

- Scris pirotehnic si sigle pirotehnice incepand cu 25 euro/litera

Jerbele cu scantei de interior

Sunt ideale pentru o nunta deoarece dau un farmec aparte. Acestea fac din momentele cheie ale nuntii tale un timp memorabil pentru invitati. Arderea artificiilor vulcani produce un jet de scantei cu efect spectaculos. Produsele se pot utiliza in interior cu cateva restrictii: locatia sa detina un sistem de ventilatie si sa aibe o inaltime mai mare de 2,5 metri.

leonartlux.ro propune pentru miri oferte cu preturi promotionale pentru artificii de nunta de interior astfel:

Oferta jerbe interior electrice: 2 metri inaltime cu durata de 20 secunde si nivel de fum foarte redus

Pret: 250 ron 4 buc) Declansare electrica wierless inclusa in pret.

Oferta jerbe interior cu fitil: 2,5 metri inaltime cu durata de 25 secunde, iar aprinderea se realizeaza prin intermediul unui fitil.

Pret: 100 ron (4 buc) Declansarea nu este inclusa in pret.

Jocuri artificii exterior

Firma Gastro Gabriela propune viitorilor miri sa isi creeze propriul spectacol multicolor. Surpriza si incantarea ce vor aparea pe chipul persoanei iubite vor merita efortul de a petrece cateva clipe pentru alegerea unui joc de artificii incantator. Iar invitatii vor avea cu siguranta ce povesti mai departe. Pretul pentru artificii de nunta oferit de Gastro Gabriela este de 110 euro/minut.

Focuri de artificii - pachete promotionale oferite de focurideartificii.com

Artificii pachet basic

Pret: 500 Euro.

Optiunea basic va asigura pe durata a 4 minute un foc de artificii care va va surprinde prin diversitatea efectelor si intensitatea culorii. Efectele vor fi trase dintr-o singura pozitie si vor putea fi vazute pe doua planuri la o inaltime maxima de 100m. Efectele folosite sunt din clasa bateriilor de artificii (efecte stroboscopice cu coada alba, crossette cu schimbare de culoare, efecte de crackling cu explozii pe forme de willow, coconut, brocade, horsetail, candele romane multicolore) si efecte de inaltime de calibru maxim 75 mm tip shell.

Artificii pachet standard

Pret:1000 Euro.

Pachetul standard este solutia optima intre dorinta de a avea un foc de artificii (joc de artificii) senzational si mentinerea bugetului alocat in limite rezonabile. Cele 6 minute propuse vor asigura o tragere pe doua planuri simultane (50 m si 120 m maxim) asigurand toata varietatea si disponibilitatea de efecte disponibile (efecte aeriene tip star, comete, poney tail, salute, mine, water shell. Bateriile de artificii prin faptul ca asigura tragerea la verticala si in V sau in Z asigura o zona de vizualizare cuprinsa intre 40 si 80 m. Efectele aeriene cu calibru cuprinse intre 65mm si 100mm, pe tot timpul tragerii, va vor atrage atentia prin formele excentrice si culorile spectaculoase.


Artificii pachet premium

Pret:1500 Euro.

Este optiunea pentru focurile de artificiile grandioase care se trag sincronizat cu un fond muzical. Pe parcursul a 8 minute focul de artificii va evidentia, prin tragerea din 3 locuri, simetria formelor si a culorilor. Un numar mare de candele romane si tipuri de artificii vor impresiona prin traiectorii convergente si divergente, inaltime de lucru si schimbare de ritm. Efectele aeriene de calibru maxim de 150mm se vor inalta pana la 250 m. Acest tip de artificii necesita o abordare individuala cu potentialii clienti pentu a stabilii regia si tipurile de efecte si culori care vor fi folosite.

Promotie spectacol de artificii oferit artipet.ro

Focuri de artificii intre 80 si 120 EURO / minut, in functie de durata, intensitate si locatie. Serviciile si transportul nu se taxeaza pentru focurile efectuate in judetul Brasov. Durata minima este de 3 minute.


 

Tu ai avut sau iti doresti un joc de artificii la nunta?

Newsletter