Home Nunta mea Nunta mea Cea mai tare melodie la nunta? Miresele raspund !

Cea mai tare melodie la nunta? Miresele raspund !

Cea mai tare melodie la nunta? Miresele raspund !
Alexandra Irimiea
Sâmbătă, 18.08.2012
Petrecerea de nunta este atat de scurta, trece cat ai clipi. Vrei sa te distrezi din plin, sa dansezi cu fiecare invitat, sa iei parte la toate horele si, bineinteles, sa-i acorzi un blues si proaspatului tau sot. De aceea, poate fi dificil sa fii atenta pe ce melodii se distreaza nuntasii - pur si simplu te duci in ring si dansezi cat te tin picioarele.

Karena.ro a facut un mic sondaj pentru tine si a aflat care este cea mai tare melodie de nunta direct de la mirese care au trecut prin aceasta frumoasa experienta. Auditie placuta!

Maria Magdalena, 22 ani
Nunta: 15 august 2009, Campina (PH)


Am avut multa muzica populara pe care s-a dansat mai tot timpul. Am incercat sa impacam toate gusturile, asa ca am avut genuri diverse, chiar si manele la un moment dat (din astea mai vechi solicitate expres de invitati). Am avut Ovidiu Komornik, Nicu Paleru, formatia Azur care canta muzica de petrecere, iar pentru ca soacra mea a stat in Italia mai mult timp, iar socrul este italian, am avut si cateva italienesti. Insa melodia care ramane speciala si pe care am retinut-o este cea pe care am avut-o pentru dansul mirilor: “Love in Sicilia” (Amadeus).

Mireasa Maria Magdalena

 Amadeus ft Roxana Iacob - Love in Sicilia

Ada, 23 ani
Nunta: 17 septembrie 2011, Bucuresti


Melodia care mi-a placut cel mai mult a fost cea a lui Ovidiu Komornic – Esti mireasa vietii mele... Pe asta am dansat dupa ce m-au furat si pentru a ma aduce inapoi sotul meu a "platit" cu o declaratie de dragoste, iar melodia asta i-a scos pe toti de la masa, toate cuplurile erau in ringul de dans. A fost un moment romantic... pe langa toate celelalte melodii pe care ne-am distrat de minune.
 

Miri pe ringul de dans

 Ovidiu Komornik - Esti mireasa vietii mele

Claudia, 28 ani
Nunta: 14 februarie 2009, Campina (PH)


Melodia care s-a repetat cel mai mult a fost chiar cea pe care am ales-o pentru dansul de deschidere: “Zece” (Florin Chilian). Ne-a placut si noua, dar si celorlalti invitati. Este singura melodie pe care pot sa spun ca am tinut-o minte.
 

Dansul mirilor

Florin Chilian - Zece
Iulia, 25 ani
Nunta: 10 iulie 2010, Campina


Dansul pinguinului, Macarena, El Meneaito - nu cred ca este nunta la care sa nu se danseze in masa pe aceste melodii. In rest, depinde foarte mult de invitatii pe care-i ai, de gusturile lor. O melodia speciala pe care am ales-o pentru dansul mirilor este “Dark Waltz”(Hayley Westenra), melodia din filmul “Frumoasa si Bestia”. Din pacate insa DJ-ul nu a avut-o si am dansat pe “Tiempo de vals” (Chayanne).
 
 Miri dansand

  Hayley Westenra - Dark Waltz (Beauty and the Beast)

Ramona, 24 ani
Nunta: 17 septembrie 2011, Paulesti (PH)


Dansul pinguinului si El Meneaito sunt melodii la moda, de aceea toata lumea s-a inghesuit sa-si arate talentul si abilitatile de dans. Dar si melodia “Gasca mea” a formatiei HI-Q a facut furori si i-a facut pe toti sa vina la dans, nu stiu daca mai statea cineva la masa, poate doar bunicii. Chiar daca este destul de veche, a fost de succes. A avut priza si la tineri, dar si la cei aflati la a doua tinerete.
 

Mireasa si mire dansand

Hi-Q - Gasca Mea

Andreea, 27 ani
Nunta: 3 septembrie 2011, Bucuresti


Am avut un live band care sa intretina atmosfera si am pus muzica diversa, ca sa satisfacem gusturile tuturor nuntasilor. Dar “Mana caii vizitiu” (Impuls) este melodia pe care a dansat toata lumea, s-au ridicat cu totii de la masa. Si “Danza Kuduro” era in voga atunci, in vara anului trecut, si a strans multe persoane la dans, mai ales ca am avut multi prieteni  invitati. Au mai prins bine si melodiile vechi gen N&D, HI-Q (Gasca mea), O-Zone sau chiar si cele rock, depinde foarte mult de invitati. Horele iarasi sunt populare la o nunta, atat pentru batrani cat si pentru tineri. Oricum, cert este ca nu poti sa-i multumesti pe toti.

Foto Copyright: Sebastian Enache

Miri pe ringul de dans

Don Omar Feat. Lucenzo - Danza Kuduro 

Irina, 26 ani
Nunta: 21 iulie 2012, Ploiesti


In ziua nuntii sunt atat de multe emotii, incat este greu sa-ti amintesti ce melodii au fost populare si in voga la petrecere. Dar cu siguranta nu pot sa uit melodia care mi-a placut cel mai mult si pe care am inclus-o in colajul pentru dansul mirilor. Se numeste Titiriti (Calo Pascual) si este un cantec portughez pe care l-am auzit cu catva timp inainte de nunta. Mi-a atras atentia, dar nu stiam cine il canta. L-am cautat peste tot, nimeni nu-l stia. Cu greu un DJ m-a putut ajuta dupa ce l-am descris cat de bine am putut. Inca mai am emotii cand ma gandesc la nunta.
 

Miri privindu-se cu iubire pe ringul de dans

Calo Pascual - Titiriti
Nicoleta, 27 ani,
Nunta: 17 iulie 2010, Clinceni (IF)


Sunt multe melodii pe care s-a dansat la nunta. In general invitatilor le-au placut cele latino, astea mai vechi, gen Lambada, Bantu (Kaoma), melodiile arabesti (Maria Maria)… Acestea au priza la public, am observat la toate nuntile, nu doar la a mea. Insa una care ridica pe toata lumea de la masa este “Mana caii vizitiu” (Impuls). Nimeni nu mai sta jos, este cea mai indicata pentru nunta si pentru petreceri in general.
 
Mire si mireasa

Impuls - Mana caii vizitiu

Ana Maria, 28 ani
Nunta: 15 iulie 2010, Bucuresti


Melodiile pe care s-a distrat toata lumea sunt cele clasice, arhicunoscute: Gasca mea (Hi-Q), El Meneaito, Macarena. Iar melodia pe care am ales-o pentru dansul mirilor a fost "Maledetta Primavera" (Loretta Goggi).

Dansul mirilor

Meneaito (El Meneaito)


La nunta ta
care a fost melodia pe care s-a distrat toata lumea ?


Newsletter