Home Nunta mea Nunta mea Albumul foto de nunta - limbajul prin care spui Te iubesc

Albumul foto de nunta - limbajul prin care spui Te iubesc

Albumul foto de nunta - limbajul prin care spui Te iubesc
Karena.ro
Joi, 18.05.2017

Consilierul matrimonial Gary Chapman considera ca exista cinci limbaje prin care poate fi exprimata dragostea: declaratiile, cadourile, timpul petrecut in doi, serviciile si contactul fizic. Altfel vorbind, ca sa alimentezi flacara iubirii in cuplu trebuie sa vorbesti limbile mentionate. Astfel jumatatea ta va sti cat de mult o iubesti. Unii prefera sa le faci complimente de dimineata pana seara, iar altii au nevoie mai mare de daruri. Exista o categorie de oameni care inteleg ca sunt iubiti daca partenerul da cu aspiratorul prin casa sau spala vasele, in timp ce unele persoane au nevoie de discutii sau atingeri multe. Iata ca foto cartea raspunde la toate necesitatile.

 

Daca ii daruiesti omului drag o fotocarte, fii sigur ca va intelege mesajul tau: va intelege ca il iubesti si tii nespus de mult la amintirile voastre, la timpul petrecut in doi, la povestea si declaratiile voastre de dragoste. Albumul foto personalizat reprezinta, asadar, o declaratie, un cadou, un serviciu, o ocazie de a petrece timpul in doi pentru a depana amintiri sau a imparti imbratisari.
Experienta Celebook.ro arata ca unele dintre cele mai sensibile fotografii sunt cele de nunta. La o singura nunta se traiesc sute de emotii. Numai mirii cate au de tras! Un fotograf iscusit le pescuieste pe toate, astfel incat pozele transmit pana si parfumul florilor din buchetul de mireasa, reinvie gustul primului sarut in fata altarului si scoate la iveala zapaceala sau stangacia induiosatoare din timpul dansului mirilor.

cadou poze nunta celebook
Toate sunt acolo: lacrimile parintilor sau ale bunicilor, bucuria oaspetilor si admiratia trecatorilor care au prins zambetele fara sfarsit ale mirilor, saruturile furate cu orice ocazie sau tinutul strans de mana. Tot experienta arata ca sotiile comanda cel mai des o fotocarte de nunta. Daca ar fi dupa ele, ar avea zece albume. Tocmai din acest motiv, orice barbat isi va lasa sotia fara replica daca ii va darui o fotocarte de nunta atunci cand aceasta se asteapta cel mai putin. In asa mod, fara prea multe cuvinte, ii va declara ca o iubeste si ca tine enorm la fiecare clipa traita impreuna.
poze nunta celebook
Partea buna e ca o sa adori procesul de machetare a fotocartii. Se face tot online. Iti creezi un cont, accesezi editorul online Celebook, adaugi fotografiile, le aranjezi in pagina, iar daca exista lucruri pe care tii sa le spui, scrie-le pe paginile Fotocartii. Randurile lasate pentru persoana iubita vor spori valoarea albumului de mii de ori!
Cand esti multumit de rezultat, trimite comanda online echipei Celebook. In maxim 14 zile iti este livrata oriunde in Romania in maxim 14 zile. Amintirile merita cea mai frumoasa haina, asa cum este Fotocartea personalizata de la
celebook.ro.
Daca vrei sa afli mai multe despre surprizele minunate pe care cei de la Celebook ti le pun la dispozitie, poti accesa si paginile de Facebook sau Instagram ale site-ului Celebook.

Newsletter