Home Astrologie 5 zodii pentru care dragostea trece prin stomac

5 zodii pentru care dragostea trece prin stomac

5 zodii pentru care dragostea trece prin stomac
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 05.04.2024

Zodii care iubesc să mănânce și să prepare mâncare. Nativi pentru care gastronomia este dusă la rang de artă, iar mâncarea înseamnă alinare, iubire, confort. 

Din punct de vedere astrologic, unii nativi sunt mai îndrăgostiți de mâncare decât alții. Există semne zodiacale pentru care mâncarea contează foarte mult, iar veleitățile culinare ale celuilalt reprezintă un punct forte în relația de cuplu. Cinci semne zodiacale iubesc mâncarea bună, pun mare preț pe gusturi, texturi, iubesc cinele romantice, dar și prânzurile copioase, adoră să încerce preparate noi, dar rămân fidele preparatelor tradiționale și pentru ele dragostea trece prin stomac.

Taur

taur

Taurii sunt în topul clasamentului zodiilor pentru care mâncarea contează mult. Taurii adoră luxul, opulența, dar și mâncarea bună, nativii se îndrăgostesc cu atât mai repede cu cât persoana pe care o plac știe să gătească și din mâinile ei ies niște preparate ca la mama acasă.

Reprezentant al elementului pământ și condus de planeta Venus, Taurul adoră să mănânce, este un gurmand de excepție și apreciază toate lucrurile bune în viață, mai ales mâncarea bună, preparatele tradiționale, fiind destul de reticent în a încerca lucruri noi. Pentru Taur, mâncarea trebuie să fie deopotrivă delicioasă, cât și aspectuoasă și cei mai mulți nativi adoră să își petreacă timpul în cafenele și restaurante alături de prieteni sau de partenerul de viață.

Rac

Și Racii apreciază foarte mult mâncarea bună și adesea, atunci când au dezamăgire sau un eșec în dragoste, își găsesc alinarea și confortul în mâncarea preferată. Nu este greu să ajungi la inima unui Rac, trebuie doar să îi gătești un fel de mâncare care îi aduce aminte de copilărie și de mama sa. Racul adoră mâncarea tradițională, cea care îi aduce aminte de vremurile demult apuse și este mai degrabă atras de gust și de miros, decât de aspect.

Leu

Leul iubește să fie în centrul atenției, iubește viața, iubește mâncarea bună și ieșirile la restaurante scumpe. Leul are o personalitate vibrantă care se manifestă inclusiv în preferința pentru mâncare. Adesea Leul va încerca lucruri noi, preparate din bucătăriile lumii, fiind curios din fire. Pentru a impresiona un Leu, platingul este foarte important, mâncarea trebuie să fie în primul rând aspectuoasă și așezată într-un mod impecabil pe farfurie.

Balanța

balanta

Balanța iubește dreptatea, armonia în relații și mâncarea bună. Nu de puține ori Balanțele sunt cei mai renumiți bucătari, având o pasiune pentru gătit înnăscută. Așadar Balanța iubește să gătească, dar și să mănânce preparate bune, căutând acel amestec perfect de texturi, arome și gusturi. Balanțele au gusturi foarte bune la mâncare și adoră să servească o cină delicioasă alături de un pahar de vin bun în compania persoanelor dragi.

Pești

Peștii sunt foarte creativi, de aceea, atunci când gătesc sau doresc să guste dintr-un preparat, acesta trebuie să arate impecabil, să fie așezat de farfurie într-un mod cât mai creativ și mai delicat posibil. Natura aventuroasă a Peștilor le permite acestora să încerce chiar și cele mai exotice preparate culinare, de care poate că nici nu au auzit sau, a căror combinații de alimente par greu de digerat.

Fiind reprezentanți ai elementului apă, Peștii adoră preparatele din fructe de mare, preparatele culinare din pește, de fapt, orice fel de mâncare care îi duce cu gândul la vacanță, mare, soare. Dar nativii nu adoră numai să mănânce, ci și să încerce combinații de alimente noi, permițându-și să fie creativi, inclusiv în bucătărie.

Pentru aceste cinci semne zodiacale, dragostea trece prin stomac. Fie că prepară un fel de mâncare sau îl consumă, acești nativi transformă arta culinară într-o adevărată pasiune și duc gastronomia la rang de artă.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: astrotalk.com

Newsletter