Home Moda Tendintele Modei Vrei sa fii in trend?... Incearca stilul androgin

Vrei sa fii in trend?... Incearca stilul androgin

Vrei sa fii in trend?... Incearca stilul androgin
Andreea Catrina
Marţi, 03.06.2008
   O tinuta vestimentara in pas cu moda si care ne pune in valoare personalitatea, ne ajuta sa ne aratam proaspete la 20 de ani, implinite la 30 de ani, echilibrate la 40 de ani si senine in toamna vietii. Frumusetea modei are numeroase subtilitati si fatete, iar in aceasta primavara marii designeri de moda vin cu propuneri inedite si variate, modelele propuse pretandu-se pana si celor mai capricioase cerinte.

   Unul dintre trendurile modei din aceasta primavara aduce in prim plan masculinul. In acest sens, se poarta jachetele si sacourile de inspiratie androgina, caracterizate prin umeri lati, mari, in taieturi drepte si simple, accesorizate prin buzunare mari, aplicate frontal. Pantalonii barbatesti, drepti, cu talie inalta raman si ei on top, mai ales daca sunt purtati cu camasi ce au acelasi aer masculin. O astfel de tinuta care unora poate parea destul de rigida poate fi indulcita prin purtarea unei cravate in culori tari.


   Oricat ar parea de sobra aceasta tinuta, ea pote fi usor feminizata lasand doi, trei nasturi descheiati si adaugand alte cateva elemente tipice: pantofi cu toc, o geanta mare, lacuita, o brosa in forma de floare. Machiajul nu trebuie nici el sa lipseasca, intrucat aduce un plus de stil si de feminitate.

   Pentru un plus de culoare poti accesoriza o cravata intr-o culoare puternica, in contrast cu tonalitatea tinutei.


   Tinuta este una destul de rigida, mai ales pentru ca piesele se aleg, de obicei, in aceeasi culoare; si nu este recomnadata oricarui tip de silueta. Cea mai avantajata este silueta filiforma. Exista insa variante si pentru a ascunde o talie groasa sau un abdomen nu tocmai plat: o vesta stramta purtata peste o camasa mai lunga si pantaloni largi.
Newsletter