Home Moda Tendintele Modei Fusta, vedeta sezonului primavara-vara 2008

Fusta, vedeta sezonului primavara-vara 2008

Fusta, vedeta sezonului primavara-vara 2008
Andreea Catrina
Joi, 08.05.2008

   Sezonul acesta aduce in prim-plan elementele vestimentare care pun cel mai bine in valoare silueta feminina. Lungi, creion, plisate, tricotate, gypsy, fustele sunt acum o declaratie de moda foarte puternica.

   Felul in care te imbraci spune multe despre tine, iar pentru a inspira feminitate cel mai potrivit articol vestimentar este cu singuranta fusta. Am verificat pentru tine care sunt tendintele fustelor din sezonul primavara-vara 2008. Urmeaza indicatiile designerilor si cu siguranta nu vei da gres cu o fusta voluminoasa. Uita de pantaloni si bucurate de primavara aratandu-ti picioarele de sub o fusta in trend.


   Fustele crete, cu volum se poarta primavara asta bine montate pe talie, stranse, scurte si cu forme pline. Dar nici cele putin deasupra sau sub genunchi nu se ies din seria fustelor care se poarta sezonul acesta.   Prin orice tehnica ar fi creat: plisare, incretire sau cutare, stilul juponului infoiat asociat cu detalii decorative, printuri sau buzunare dau impresia de mult volum, toate acestea sub un contur perfect al taliei. Uita si de fustele cu talie joasa, silueta ta va fi foarte bine conturata printr-o fusta cu talie inalta.   In culori tari de oranj, galben sau roz-violet, din materiale fluide si croieli diversificate, fustele sunt inspirate anul aceste de moda anilor '50 sau de modelul clopot sau bufant al anilor '60. In ceea ce priveste imprimeurile, acestea merg de la cele retro florale, buline, stele si dungi, pana la imprimeuri picturale si grafice.

 
   Fie ca alegi una scurta sau care sa fie putin deasupra sau sub genunchi, cel mai potrivit accesoriu pentru fustele tale sezonul acesta este cureaua cu aplicatii metalice.


   Fustele drepte sunt preferatele Emporio Armani, "sora mai mica" a celebrei linii Giorgio Armani, iar modelele propuse de Fendi impun o noua lungime a fustelor, usor sub genunchi. Fustele elaborate, cu multe suprapuneri sau volane, cu imprimeuri grafice si curele late sunt si trendul acestui brand.

Vezi mai multe modele de fuste lungi si scurte pe Margotte.ro.

Newsletter