Home Moda Tendintele Modei Cu ce ne incaltam vara asta?!

Cu ce ne incaltam vara asta?!

Cu ce ne incaltam vara asta?!
Andreea Catrina
Luni, 16.06.2008
   Trendurile fiecarui sezon sunt dictate de marile case de moda din strainatate, ce realizeaza anual colectii impresionante pentru doamnele si domnisoarele interesate de noile tendinte vestimentare si in incaltaminte.
Moda 2008 reprezinta o surpriza placuta pentru cei a caror garderoba este plina de culoare, caci sub semnul acestei caracteristici stau regulile de aur ale sezonului primavara-vara. Si pentru ca aminteam de obiectele vestimentare ce vor impodobi trupurile feminine in acest an, nu ar fi corect sa omitem accesoriile, atat de pretioase, dar si utile pentru cochetele urmase ale Evei.


   Incaltamintea verii 2008 poate fi descrisa in doua cuvinte - culoare si comoditate, indiferent ca vorbim de tocuri medii sau inalte, platforme sau cele de tip gladiator, cu bretelute, barete sau cupola, din lac sau piele, sport, elegante, clasice ori de lux.   In mare voga se afla nuantele vii - mov, ciclam, verde, galben, etc. dar si aplicatiile mari, diverse - flori, fluturasi sau fundite.

   Una dintre regulile de baza in ceea ce priveste incaltamintea verii 2008 este aceea de neasortare cu restul vestimentatiei. Uitati, asadar, de tricoul si sandalutele rosii ori de balerinii si camasa bleu-marin si indrazniti combinatii chic, pline de culoare!


 

   Nu uitati ca in fiecare moment al zilei se poarta senzualitatea. Iar femeia de azi are o lume intreaga la picioare. Pentru ca este sexy si unica. Pentru ca stie sa poarte si sa se poarte. Pentru ca detaliile conteaza.

Newsletter