Home Moda Tendintele Modei Costume de baie pentru o vara fierbinte

Costume de baie pentru o vara fierbinte

Costume de baie pentru o vara fierbinte
Andreea Catrina
Marţi, 22.07.2008
Marile case de moda au facut o pasiune pentru costumele de baie intregi!In consecinta, designerii cu renume de la Ben de Lisi, La Perla, Iceberg, Gucci, Celine, Luca Luca, Milly, Christian Dior sau Chanel s-au pus serios pe treaba si au realizat colectii impresionante dedicate regelui plajelor.

Costumul de baie al verii 2008 devine element de baza astfel, mai ales atunci cand texturile, croielile si modelele capata noi dimensiuni. In aceasta vara, costumul de baie intreg ofera noi viziuni - se accesorizeaza, se franjureaza, se inegalizeaza, toate acestea in zeci de modele.

In cazul in care nu ai o silueta de silfida e recomandat sa optezi pentru modele de costume de baie uni si in culori nu foarte deschise. Tot pentru siluete mai plinute sunt recomandate tipurile de costume de baie intregi, nu foarte decoltate pe coapsa. Daca nu ai nici cea mai mica problema cu silueta, in cazul in care nu esti adepta modelelor colorate, poti foarte bine sa iti alegi un costum intr-o singura culoare. Depinde de preferintele tale daca vei alege ca modelul de costum de baie ales sa fie alcatuit dintr-o singura piesa sau sa fie unul format din doua piese.

Designerii ofera din ce in ce mai multe accesorii pentru costumele noastre de baie: ochelari de soare asortati, bluze, pantaloni, fuste, genti, papuci chiar si bijuterii. Insa, daca tineti cont de aceste tendinte majore si va urmati stilul, veti face cu siguranta cea mai buna alegere.

Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai apreciate modele de costume de baie pentru sezonul cald 2008!
Gucci
Gottex


Dolce Gabana
Dior


Carmen Marc Valvo
Ben de Lisi
Newsletter