Home Moda Tendintele Modei Black Friday se apropie! Ofera un cadou special femeii minunate din viata ta

Black Friday se apropie! Ofera un cadou special femeii minunate din viata ta

Black Friday se apropie! Ofera un cadou special femeii minunate din viata ta
Alexandra Ion
Vineri, 13.11.2015
„Niciodata nu m-am gandit la bijuteriile mele ca trofee. Sunt aici pentru a le ingriji si pentru a le iubi, deoarece noi, oamenii, suntem doar pastratori temporari ai frumusetii."- Elizabeth Taylor

Bijuteriile inseamna eleganta, gratie, frumusete si rafinament. Daca in vechime, podoabele reprezentau adevarate obiecte de cult ce protejau purtatorii de spiritele rele, in prezent bijuteriile reprezinta adevarata esenta a feminitatii, a gratiei si originalitatii.

Bijuteriile au acum un scop bine definit: podoabele au un rol estetic extrem de important, ele trebuie sa placa, sa impresioneze si sa acompanieze cu succes cele mai bine alese tinute.

Confectionarea bijuteriilor s-a transformat astazi in arta. Creatorii de bijuterii transpun in podoabe elementele cele mai importante ale identitatii lor, le imprima o amprenta personala si le transforma in obiecte-statement, spre a fi purtate chiar si de cele mai pretentioase gusturi.

Magazinul online La Femme Coquette s-a nascut din pasiunea pentru bijuteriile deosebite, pentru accesoriile de calitate si pentru frumusete si rafinament.

Credinta brandului La Femme Coquette se contureaza in intelegerea faptului ca frumusetea oricarei femei vine din interiorul ei, dar ca aceasta frumusete trebuie pusa in valoare uneori si cu ajutorul bijuteriilor de calitate, asortate cu bun gust si simt estetic.Si pentru ca La Femme Coquette intelege importanta unui look fermecator, anul acesta, de Black Friday, magazinul online te asteapta cu reduceri semnificative la bijuteriile din argint, pandantive, cercei, inele si bratari.   

In perioada 16.11-30.11, La Femme Coquette te asteapta pe site cu reduceri de pana la 35% la numeroase articole. Gama variata de bijuterii lucrate cu atentie iti va face cu ochiul, mai ales in aceasta perioada si, cu siguranta, vei gasi cadoul potrivit pentru femeia importanta din viata ta.  

Diafane, lucrate cu atentie desavarsita, colectiile de cercei si pandantive au ca stil predominant stilul romantic, remarcat prin formele de inspiratie florala, si prin folosirea cristalelor stralucitoare si a perlelor.

Intra in lumea La Femme Coquette si bucura-te de eleganta, stil si rafinament si de reducerile uimitoare la zeci de modele.

La Femme Coquette
Bucuresti; Telefon comenzi: 0740.ARGINT, email: sales@lafemmecoquette.ro

www.lafemmecoquette.ro

Newsletter