Home Moda Rochii de seara Rochii de seara: Rochia pentru mama miresei

Rochii de seara: Rochia pentru mama miresei

Rochii de seara: Rochia pentru mama miresei
Andreea Catrina
Marţi, 08.07.2008


   In cautarea rochiei ideale, mamele mireselor vor da peste o multitudine de tinute elegante, unele mai potrivite pentru acest tip de eveniment, altele mai putin potrivite. Pentru a face alegerea perfecta, doamnele trebuie sa tina cont de anumite elemente.


   Chiar daca majoritatea tinutelor pentru mamele mireselor sunt compuse, de obicei, dintr-o fusta lunga si un sacou, dumneavoastra nu trebuie sa va inscrieti neaparat in acelasi sablon. Exista o multime de alte stiluri vestimentare pe care le puteti aborda, in functie de gusturile dumneavoastra si, bineinteles, de modul in care aceste tinute va vin.


   O rochie midi, un costum pentru cocktail sau o fusta lunga, clasica, si deci eleganta, pot fi optiunile de care aveti nevoie. Liniile drepte si rochiile din materiale pretioase sunt potrivite pentru toate mamele. Daca nunta are loc si la biserica, probabil cea mai buna alegere ar fi ca pe deasupra rochiei sa adaugati un bolero din dantela sau tafta, pentru a va acoperi umerii.
   De obicei, dumneavoastra alegeti culoarea tinutei pe care o veti purta la nunta fiicei, insa exista situatii in care mireasa poate impune mamei si domnisoarelor de onoare sa poarte o anumita culoare sau o tinuta dupa un anumit tipar. Aceste detalii trebuiesc, in orice caz, discutate din timp, pentru a va asigura ca nu vor exista probleme majore in ziua cea mare.
   In orice caz insa, cheia succesului este asigurata de o tinuta echilibrata atat ca tipar, cat si culoare. Nu uitati de accesorii! Acestea pot transforma oricand o tinuta aparent banala, intr-una sofisticata. Simplu inseamna chic!
Newsletter