Home Mireasa Rochii Mireasa Colectia Oscar de la Renta, pentru primavara 2009

Colectia Oscar de la Renta, pentru primavara 2009

Colectia Oscar de la Renta, pentru primavara 2009
Andreea Catrina
Marţi, 08.07.2008
   Oscar de la Renta stie sa faca o femeie fericita! Si asta, pentru ca a inteles ce-si doresc femeile si, de mai bine de douazeci de ani, le surprinde in fiecare sezon. Colectia pentru primavara 2009, special creata pentru mirese, este una care dovedeste inca o data valoarea marelui designer. Oscar de la Renta nu se cantoneaza in anumite tipare, ci ofera cate putin din tot, pentru a satisface gusturile milioanelor de femei care ii cumpara creatiile, de peste tot din jurul lumii. Astfel, el reuseste sa creeze adevarate opere de arta, atat pentru miresele romantice, boeme sau clasice, cat si pentru cele moderne, minimaliste, urbane.


   Moda anilor 60 nu va muri niciodata! Rochia de inspiratie hippy, din straturi suprapuse de organza, legata in talie cu o panglica de matase se adreseaza in special mireselor boeme, romantice, care se simt foarte apropiate de natura. Un buchet de flori de camp poate completa perfect aceasta tinuta.
   Pentru mireasa moderna, dar clasica, Oscar de la Renta propune aceasta rochie din tul, cu un voal brodat pe deasupra. Simplu, clasic, chic!


   Mireasa urbana, minimalista, este pentru prima data adusa in fata publicului. Look industrial, linii drepte, cu totul alta fata a miresei pe care o stiam pana in prezent!


   Mireasa urban-chic poarta o rochie moderna, dar de inspiratie vintage. Accesorizata in acelasi stil, tinuta se adreseaza in special tinerelor entusiaste care stiu ca in moda, la fel ca in arta, nu exista limite.
   Romantica si traditionalista, in zilele noastre. Rochia gen Alba-ca-Zapada este preluata de Oscar de la Renta, scurtata, accesorizata si adusa in zilele noastre, intr-un decor cunoscut noua, tuturor - strada. Povestea a prins viata.
Newsletter