Home Mireasa Frumusete Vezi cat de bine se potrivesc impreuna!

Vezi cat de bine se potrivesc impreuna!

Vezi cat de bine se potrivesc impreuna!
Karena
De Karena
Marţi, 15.10.2013
Lentilele de contact AIR OPTIX si solutia de intretinere OPTI-FREE RepleniSH ti-au pregatit „pachetul special" de toamna: 6 lentile de contact AIR OPTIX + 1 solutie de intretinere OPTI-FREE RepleniSH (300ml) achizitionate in perioada 15 Octombrie-15 Decembrie iti aduc CADOU 120 ml de solutie.

campanie optimed

AIR OPTIX- familia lentilelor de contact lunare care respira este realizata printr-o tehnologie unica, cu un tratament permanent al suprafetei cu plasma. Aceste lentile combina transmisibilitatea ridicata la oxigen, hidratarea de durata si rezistenta superioara la depozite, pentru ochi sanatosi si confort zilnic, pana la sfarsitul perioadei de utilizare.

Atat in viata profesionala cat si in cea privata, zilele pot deveni mai lungi si mai agitate decat ne asteptam. Descopera libertatea oferita de lentilele de contact care pot fi purtate pe tot parcursul zilei, oricat de lunga ar fi ea! Acestea sunt perfecte in special pentru persoanele cu un stil de viata activ!

AIR OPTIX reprezinta o optiune sanatoasa de corectie a vederii, fie ca este vorba de miopie sau hipermetopie (Air Optix Aqua si Air Optix Night & Day Aqua), de astigmatism (Air Optix for Astigmatism) sau de prezbiopie (Air Optix Aqua Multifocal).

Ca sa te bucuri din plin de proprietatile lentilelor tale, ai nevoie de un regim de intretinere adecvat. OPTI-FREE RepleniSH este solutia de intretinere multifunctionala cea mai recomandata de specialisti. Sistemul inovator TearGlyde pe care il contine creste gradul de hidratare a lentilelor, pana la 14 ore/zi. Asfel, pacientii se pot bucura de urmatoarele beneficii:

- Lentilele sunt mai curate si mai hidratate
- Portul este confortabil
- Confortul este de durata

Air Optix si OPTI-FREE RepleniSH fac parte din portofoliul de produse pentru ingrijirea vederii Alcon, distribuite in Romania de Optimed.

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiza in domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel national de echipamente pentru oftalmologie si optometrie, lentile de contact si solutii pentru intretinerea acestora.

Traditia companiei si experienta profesionistilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producatori internationali de renume, pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. In prezent, Optimed este reprezentant Alcon in Romania. De asemenea, Optimed reprezinta si distribuie produsele unor companii de referinta precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.

Oferind produse de inalta calitate, servicii post-vanzare si consultanta, Optimed raspunde atat cerintelor specialistilor cat si nevoilor si exigentelor consumatorilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele si promotiile OPTIMED viziteaza:
www.optimed.ro  sau www.spunedinpriviri.ro


* In campanie intra toate lentile de contact din familia AIR OPTIX (cutii cu 3 sau 6 lentile), respectiv lentilele Air Optix Night, Day Aqua, Air Optix Aqua, Air Optix for Astigmatism si Air Optix Aqua Multifocal si lentilele de contact din gama DAILIES (cutii cu 30 sau 90 lentile), respectiv lentilele Dailies Aqua Comfort Plus, Focus Dailies Toric si Focus Dailies Progressives.

Newsletter