Home Mireasa Frumusete Sfaturi care te scapa de stresul dinaintea nuntii

Sfaturi care te scapa de stresul dinaintea nuntii

Sfaturi care te scapa de stresul dinaintea nuntii
Aniela Gheorghe
Miercuri, 01.10.2008


   Planificarea nuntii este o bataie de cap atat pentru mire cat si pentru mireasa. Multe momente tensionate, multe decizii de luat, responsabilitati. Cum sa faci sa scapi de acest stres? Iata cateva idei care te vor face sa nu pierzi bucuria organizarii propriei tale nunti.
  1. Amintiti-va pentru un week-end cum erati la inceput. Lasati deoparte discutiile despre meniuri, muzia, invitati. Petreceti timpul numai voi doi singuri, radeti, flirtati, reindragostiti-va.

  2. In ultimele luni cu siguranta ati facut economii. Poate este momentul sa va rasfatati cu o seara in oras. Faceti rezervare la un restaurant bun, comandati ceea ce va doriti si incheiati seara pe acorduri de muzica jazz sau cu o plimbare sub clar de luna. Va va ajuta sa va relaxati si sa mai uitati pentru o clipa de stresul nuntii.

  3. Daca aveti impresia ca lumea nu va mai lasa sa rspirati, organizati o escapada. Plecati pentru cateva ore din oras si indreptati-va spre acele locuri pe care va doreati sa le vedeti de mult timp. Pentru ca totul sa fie mai frumos, uitati pentru o clipa de aparatele sofisticate si incercati sa va gasiti drumul cu harta. In acest fel veti avea parte si de un pic de adrenalina si va veti face excursia mai interesanta.

  4. Planificarea nuntii nu v-a lasat sa va bucurati de ultimele aparitii cinematografice? Organizati un maraton de film. Inchiriati acele filme pe care va doreati sa le vedeti si petreceti o seara intreaga singuri in fata televizorului. Incercati totusi sa nu inchiriati filme care va trimit cu gandul la nunta. Optati cel mai bin pentru comedii. Se stie ca rasul este cel mai bun remediu impotriva stresului.

  5. Nu sunteti obisnuiti sa stati prea mult pe acasa? Atunci iesiti in parcul de distractii. Amintiti-va pentru o seara de vremea copilariei. Incercati roller-coast-ul, intreceti-va la carting, savurati o vata pe bat si surprindeti aceste momente cu un aparat foto. Veti avea astfel o amintire frumoasa din aceasta perioada.

  6. Daca va face placere sa gatiti impreuna, puteti planifica o seara speciala. Mergeti la cumparaturi impreuna, alegeti acele alimente care va plac si inventati felul vostru special de mancare.

Newsletter