Home Mireasa Coafuri Mirese Coafuri de mirese: poze cu cele mai frumoase modele

Coafuri de mirese: poze cu cele mai frumoase modele

Coafuri de mirese: poze cu cele mai frumoase modele
Corina Lesan
Marţi, 12.03.2013

Coafura de mireasa nu e doar o aranjare festiva a parului pentru ziua nuntii. Este o bucata din puzzle-ul mirific al intregii tale personalitati care, in ziua nuntii, te va defini pentru tot restul vietii. Majoritatea pozelor sau filmelor de la nunta nu te vor surprinde de sus si pana jos, pentru a iesi in evidenta rochia. Ce amintiri vei avea, daca te vei privi cu o coafura mai putin potrivita cu forma fetei tale, cu decolteul, cu voalul? Iata o tema la care merita sa reflectezi, apoi sa parcurgi articolul pe care Karena l-a pregatit pentru tine: poze cu cele mai frumoase coafuri pentru mirese!

Poze cu coafuri de mirese romantice si rafinate

Deja stii despre tine ca iti plac filmele romantice, ca alegi tinutele rafinate si pretioase, ca uneori te imaginezi intr-un decor feeric... Cand vine vorba de coafura de nunta, cu siguranta ea va fi in ochii tai una desprinsa din povestile cu printese, zane, personaje delicate si romantice.

Pentru tine, romantica prin definitie, sugeram modele de coafuri de mireasa delicate dintre care sa o alegi, analizandu-te si discutand, fireste, cu stilistul tau, pe cea care ti se potriveste manusa. Cocurile sau parul lasat liber pe spate ori in coada apartin clasicului si simplitatii imbinate totusi cu pretiozitatea bine cumpatata.


Sugestie Karena
 
Rosa Clara
 
Nicolae Albec

Sugestie Karena
 
Claire Pettibonne

Sugestie Karena

Sugestie Karena
 

Dana Lazar
 
Sugestie Karena
Sugestie Karena
 
Sugestie Karena
 

Sugestie Karena

Sugestie Karena

Taylor Swift

Poze cu coafuri de mirese moderne si dinamice

O mireasa dinamica si in pas cu tendintele va alege o coafura in care se imbina mai multe stiluri: impletituri, suvite innodate, bucle largi. Aflate la granita dintre cocuri si cozi, coafurile moderne sunt stilizate si impodobite cu accesorii bijuterii sau detalii florale. Impletiturile pot fi doar detalii ale coafurii sau pot fi tema centrala. Suvitele se imbina intr-un joc de linii si forme surprinzatoare.

Volumetriile si asimetriile de asemenea sunt tendinte pentru o coafura de mireasa la moda. Aproape orice este posibil cand vine vorba despre de aceste modele. Buclele si suvitele rasucite par a fi chiar ele accesorii ale coafurii, atat de interesant este desenul pe care il creeaza. Poti alege orice combinatie punand-o mereu in acord cu stilul rochiei si tema nuntii. Accesorizarea coafurii este, de asemenea, deschisa oricarei combinatii de perle, flori sau pur si simplu panglici pretioase.

Nicolae Albec
 
Kelly Osbourne

Sugestie Karena

Sugestie Karena
 
 Sugestie Karena

 Sugestie Karena

  
Sugestie Karena

Sugestie Karena

Sugestie Karena

Poze cu coafuri de mirese avangardiste

Daca vrei sa scapi de conventional, atunci alege coafurile avangardiste. Ele par a se razvrati impotriva look-urilor cizelate, prea lucrate, prea des intalnite si prea greu de intretinut in ziua nuntii. Sunt coafuri indraznete, mai voluminoase, inedite in textura si complexitate si tind cand spre arhitectura elaborata straniu, cand spre cea minimalista. Accesoriile sunt si ele stranii la prima vedere, putand sa aduca o nota de avangardism chiar pe o coafura mai "cuminte".

Aceste modele de coafuri de mireasa pot parea extravagante sau chiar ciudate si imposibil de purtat in vazul lumii, mai ales la o nunta. Cu toate acestea, o mireasa ce se identifica cu noul val, cu next generation, cu farmecul abordarii unor forme ingenioase si neutilizate pana acum, va avea succes, mai ales daca acestea sunt si trasaturile ei de personalitate.  
Sugestie Karena

Sugestie Karena
 
Sugestie Karena
Sugestie Karena

Sugestie Karena
 
Bella Sposa

Sugestie Karena                          Scarlett Johanson

Dana Lazar

Sugestie Karena


Ai aici o colectie de coafuri de mireasa care acopera tendintele impuse de moda si, speram noi, si gusturile mireselor.

Asadar, dintre coafurile de mireasa prezentate tie care ti se potriveste?

 

Newsletter