Home Mireasa Buchete Mireasa Buchete de mireasa rotunde: modele care te vor cuceri

Buchete de mireasa rotunde: modele care te vor cuceri

Buchete de mireasa rotunde: modele care te vor cuceri
Florentina Ionescu
Miercuri, 24.04.2013
In acest articol ne-am axat doar pe buchete de mireasa rotunde, o alegere perfecta pentru miresele care isi doresc o nunta clasica. Daca vrei ca toata atentia sa se indrepte spre rochia ta de mireasa, atunci nu opta pentru un buchet prea sofisticat si extravagant. Asa ca admira si compara peste 20 de modele de buchete de mireasa rotunde pe care le-am selectat de la furnizorii Karena, iar la final alege-ti preferatul.

Sugestie Karena

Sugestie Karena

Cu atat de multe stiluri diferite de buchete de mireasa din care sa alegi, este greu sa stii care ti se va potrivi tie cel mai bine. Asa ca noi ne-am informat pentru tine, iar in acest articol vei afla ce presupune un buchet de mireasa rotund si vei vedea daca este cel mai potrivit design pentru tine.


www.gloriaevents.ro

www.flowersbycarmenionita.ro

Buchete de mireasa rotunde...

Acesta este un buchet mic, in forma rotunda, care de obicei se compune din flori mai mici, care pot fi stranse sau legate impreuna. Acest stil de buchet rotund ca crea un look clasic la mireasa care il poarta. In plus, este o optiune excelenta daca nu iti doresti sa distragi atentia prea mult de la rochia ta de mireasa.


Maison Dadoo

Maison Dadoo

Modele clasice de buchete rotunde

 Trandafirii rosii sau albi sunt flori care nu se vor demoda niciodata si vor arata senzational indiferent de modelul de buchet de mireasa pe care l-ai ales: rotund sau in cascada. Buchetele de mireasa rotunde alcatuite exclusiv din trandafiri rosii sau albi se potrivesc perfect cu majoritatea culorilor sau nuantelor rochiei de mireasa. Cu siguranta nu vei da gres daca alegi sa porti la nunta ta unul dintre aceste modele buchete de mireasa rotunde.


Sugestie Karena

Sugestie Karena

 


Maison Dadoo

www.flowersbycarmenionita.ro

Buchete de mireasa rotunde: principalele caracteristici


www.flowersbycarmenionita.ro

www.flowersbycarmenionita.ro

Acest tip de buchet, pe langa faptul ca este mai mic, realizat din flori adunate si stranse intr-un ciorchine rotund, toate fiind taiate la o lungime uniforma, nu era foarte popular pe vremuri, in epoca Victoriana. Insa in zilele noastre, modelele de buchete de mireasa rotunde parca au renascut si sunt din ce in ce mai apreciat de miresele de pretutindeni.


www.moniquemariaje.ro

De obicei, buchetul de mireasa rotund este realizat dintr-o singura culoare dominanta sau dintr-o singura floare dominanta. Buchetele de mireasa rotunde si mici sunt stranse foarte bine cu o panglica sau cu o bucata de dantela, pentru un efect delicat.


www.moniquemariaje.ro

Combinatia perfecta dintre buchetul rotund si fizicul miresei

1. Buchete rotunde pentru mireasa mignona (micuta, delicata, gingasa)

O mireasa mica de inaltime va avea numai de castigat daca va alege un buchet de mireasa redus pentru dimensiunile ei, deoarece ii va accentua fizicul. Un buchet de mireasa rotund si mic ("nosegay" sau "posy") va fi perfect pentru ea.


Sugestie Karena

Sugestie Karena

De regula, un buchet rotund are un diametru de 30 - 35 cm si este compus din zeci de flori, prinse foarte strans si ridicate usor, precum o movila. Insa daca inaltimea miresei nu este foarte mare, diametrul buchetului va fi ceva mai mic, de 15-20 cm.


www.moniquemariaje.ro

Maison Dadoo

Pentru miresele cu mainile mici, exista un anumit tip de buchet rotund, realizat din trandafiri sau alte tipuri de flori, legate impreuna pe o tija sau tulpina si care creeaza iluzia unei flori mai mari.


www.gloriaevents.ro

www.gloriaevents.ro

2. Buchete rotunde pentru mireasa voluptuoasa

Un buchet de mireasa mai mare va ajuta miresele cu un profil ceva mai plin sa castige la capitolul gratie; ele vor parea astfel mai gratioase, pline de gingasie si de farmec in timp ce pasesc spre altar.


Sugestie Karena

Sugestie Karena

Cea mai buna alegere pentru miresele ce intra in aceasta categorie este buchetul rotund. Este mai indraznet decat alte buchete de mireasa mici, chiar daca nu atrage atentia asupra sa precum buchetul in cascada.


www.flowersbycarmenionita.ro

www.flowersbycarmenionita.ro

Pentru o variatie mai formala a acestei forme clasice de buchete de mireasa, incearca un buchet al carui design are ca trasatura mai multe cercuri concentrice de flori de diferite culori, precum modelul de mai jos.


Sugestie Karena

Retine:

Daca ai petrecerea de nunta intr-un spatiu larg, elaborat si vast - un salon de tip "ballroom" - un buchet de mireasa mic ar parea prea insignifiant din cauza spatiului. Asa ca evita buchetele micute de flori si alege un buchet rotund, elegant si mare, care iti va pune in valoare atat rochia, cat si fizicul.

Tu ce buchete de mireasa rotunde ai alege pentru ziua cea mare?

Newsletter