Home Mireasa Buchete Mireasa Buchete de mireasa lacramioare: modele delicate si elegante

Buchete de mireasa lacramioare: modele delicate si elegante

Buchete de mireasa lacramioare: modele delicate si elegante
Florentina Ionescu
Miercuri, 15.05.2013

Managerii florariilor online si ai firmelor specializate pe acest domeniu au observat ca, incepand din aprilie 2011, dupa nunta printului William al Marii Britanii, din ce in ce mai multe femei si-au dorit si au comandat pentru ziua nuntii lor buchete de mireasa din lacramioare, exact ca cel al printesei Kate Middleton.

Asa ca astazi ne-am gandit sa iti facem o selectie a celor mai frumoase buchete de mireasa cu margaritar, o floare atat de delicata, de eleganta si de suava incat nu este de mirare ca pana si printesele o aleg sa le fie alaturi in ziua in care vor pasi spre altar.


Ce simbolizeaza buchetul de mireasa cu margaritar 

Tine minte, atunci cand te hotarasti sa mergi la floraria care se ocupa de nunta ta si te decizi asupra unui buchet de mireasa, alege mai intai o tema centrala sau o culoare predominanta.

Daca ai ales, spre exemplu, buchete de mireasa cu lacramioare, floare care simbolizeaza fericire si umilinta in fata lui Dumnezeu, atunci florarul tau poate opta sa includa in buchet o floare cu un simbolism asemanator - cum sunt violetele sau gardeniile. Sau va cauta o floare care sa reprezinte un alt concept, daca tu tii neaparat la simbolistica florilor.

In orice caz, pentru a avea mai multa inspiratie, admira si compara la finalul articolului 30 de modele de buchete cu lacramioare.

Lacramioara sau margaritarul mai simbolizeaza fericirea, asa ca daca iti doresti sa ai o casnicie fericita, poti opta pentru buchete de mireasa care contin doar cateva fire de margaritar. In plus, specialistii spun ca lacramioarele sunt variante bune pentru decorarea unor buchete, in combinatie cu alte flori, mai voluminoase. Avantajul margaritarului: este o floare de sezon, foarte usor de gasit si de comandat atat primavara, cat si vara.

Lacramioarele, flori traditionale de nunta si de vara

Aceste flori mici, fragile si in forma de clopotel sunt considerate florile traditionale ale casatoriei si ale mariajului. Asa ca, daca nu iti permiti un intreg buchet de margaritar, cel putin il poti ruga pe florarul tau sa iti includa in buchetul de mireasa 3-5 fire subtiri de lacramioare pentru un efect sporit de eleganta si rafinament.

In plus, la cat de delicata este aceasta planta, nu este de mirare ca am inclus-o pe lista buchetelor de mireasa de vara. Pe langa frumusetea florilor sale, margaritarul are si un parfum foarte placut si, deloc de neglijat, este simbolul bucuriei. O alegere perfecta, asadar, pentru orice mireasa care adora vara si care isi doreste sa aiba alaturi in ziua nuntii unul dintre aceste modele de buchete cu lacramioare.

Galerie foto cu modele de buchete de mireasa din lacramioare


Buchet mireasa deosebit din lacramioare, www.floridelux.ro, pret: 539 lei

Sugestie Karena: buchete de mireasa cu margaritar

Buchet de mireasa alb cu margaritar (lacramioare) si ranunculus alb - www.firstflower.ro, pret: la cerere

Buchet de mireasa alb cu trandafiri albi, lacramioare, brunia, ranunculus alb, lisiantus alb, salal - www.firstflower.ro, pret: la cerere

Buchete de mireasa din lacramioare, miniroze, ranunculus, lalele, salal - Style Events

Buchete de mireasa din lacramioare si bujori - Style Events

Buchet de mireasa cu margaritar (lacramioare) si brunia - www.firstflower.ro, pret: la cerere

Buchet de mireasa alb cu trandafiri avalanche albi, lacramioare - www.firstflower.ro, pret: la cerere

Buchete de mireasa din cale si lacramioare, www.rayna.ro, pret: la cerere

Buchet de mireasa delicat, alcatuit din 150 de lacramioare - Floraria Iris, 1530 lei

Buchet de mireasa din narcise, liliac, lacramioare, lisianthus, mini-roze - Floraria Gardenia, 150 lei

Buchete mireasa cu lacramioare si trandafiri, www.floralux.ro, pret: la cerere

Buchet mireasa din lacramioare, cod (483), pret: 480 lei, www.flowers4you.ro

Buchete de mireasa din lacramioare; modelul mai contine: asparagus meyers, aspidistra, trandafiri Tros; 123flori.ro, 599 lei

 


Sugestie Brides.com, $500

Sugestie TheKnot.com

Sugestie Brides.com, buchet de mireasa facut din sangele-voinicului si lacramioare

Sugestie Brides.com, trandafiri, gardenii, lalele, stephanotis si lacramioare, $300

Tie ce buchete de mireasa din lacramioare ti-au placut cel mai mult?

Newsletter