Home Mireasa Bijuterii Mireasa Toamna aceasta nu-ti uita accesoriile acasa!

Toamna aceasta nu-ti uita accesoriile acasa!

Toamna aceasta nu-ti uita accesoriile acasa!
Andreea Catrina
Miercuri, 05.11.2008   Stim ca accesoriile sunt foarte importante in viata unei femei - geanta, pantofii, bijuteriile... Se spune ca uneori ele pot face tinuta! Daca este sau nu asa, ramane sa aflati voi...Ceea ce va putem spune noi este insa, ca toamna aceasta bijuteriile sunt pe val! Designerii le recomanda atat in tinutele de zi cu zi, dar mai ales la cele pentru seara sau ocazii speciale. Asadar, scoteti-va bijuteriile la inaintare, doamnelor!


   Bratarile colorate – S-au purtat foarte mult in ultimii doi ani, fie ca a fost vorba de metale pretioase pictate, sau chiar de plastic colorat. Toamna aceasta trendul continua, punand accent pe motivele florale sau pe elementele inspirate din lumea animala. Purtati-le si voi, bine asortate, indiferent de ocazie, daca vreti sa fiti in trend!

   Colierele xxl – Colierele xxl au intrat in atentia publicului inca din vara, cand designerii au inceput sa-si prezinte colectiile pentru sezonul rece. Foarte lungi, suprapuse in multe straturi, de dimensiuni diferite, dar din acelasi material, ele vor fi cel mai tare trend in materie de bijuterii, al acestei ierni.

   Colierele futuriste - Cu un design special, aceste coliere au aparut prima oara accesorizand tinutele din colectiile Chloe. Cu toate ca se gasesc destul de greu si de multe ori in editii limitate, ele aduc un plus de farmec tinutelor, prin aspectul lor nonconformist si inovator.

   Manusile - Manusile au fost duse si ele sezonul acesta "la un alt nivel" de creatorii de bijuterii, care au hotarat sa le accesorizeze cat mai inventiv cu putinta. Chiar daca va cumparati unele gata accesorizate, chiar daca va hotarati sa le accesorizati voi este acelasi lucru! Lasati-va libera imaginatia!

   Argintul – Argintul revine in forta in acest sezon, poate si pentru ca designerii au raspandit prea mult tonurile de gri. Pentru o tinuta asortata perfect, alegeti astfel de bratari supradimensionate din argint. Cu un astfel de accesoriu, nu dati gres!

   Gulerele pretioase – Daca pana acum prin "bijuterii" intelegeam inele, cercei, bratari sau coliere, din aceasta toamna si gulerele se numara printre acest tip de accesorii pretioase. Batute cu pietre semipretioase sau, in cele mai bune cazuri, pretioase, aceste gulere sunt cea mai noua inventie a designerilor, mereu in cautare de trenduri noi si de ce nu, de faima care vine odata cu acestea.

Newsletter