Home Mireasa Bijuterii Mireasa Preturi inele de logodna: modele pentru toate bugetele

Preturi inele de logodna: modele pentru toate bugetele

Preturi inele de logodna: modele pentru toate bugetele
Florentina Ionescu
Luni, 18.03.2013

Chiar daca ai un buget limitat, cu siguranta te intereseaza preturile inelelor de logodna si modelele in care sunt disponibile aceste bijuterii care sunt in centrul atentiei pe degetul tau inelar pe toata perioada logodnei, dar si dupa casatorie.

Stim ca inelul de logodna este practic vedeta unei cereri in casatorie si ca de-abia astepti sa il etalezi in fata prietenilor si persoanelor dragi insa, pana la momentul respectiv, ne-am gandit sa iti prezentam in acest articol cateva modele si preturi pentru inele de logodna, pentru ca tu sa-ti alegi preferatul in functie de bugetul alocat inelului de logodna.

 

 
Designul inelelor de logodna este atat de vast, de ingenios si de creativ, incat pe buna dreptate iti este greu sa-ti alegi preferatul din sute de modele, mai ales daca bugetul alocat inelului de logodna nu este prea mare.

In magazinele de specialitate, dar si in magazinele online, gasesti inele de logodna din aur galben, aur alb, aur roz, argint si platina, dar si in diferite combinatii ale acestor metale pretioase. Ai admirat cu siguranta atat modele simple si de efect, potrivite personalitatii tale, cu o singura piatra amplasata central, cat si modele complexe, cu mai multe pietre amplasate lateral pe metalul din care sunt realizate. Indiferent de marimea si de culoarea pietrei, de metalul din care este realizat, daca este incrustat cu diamante, cristale sau alte pietre pretioase, stii ca nu vei inceta niciodata sa iti iubesti inelul de logodna si ca nu o sa te mai saturi sa il privesti pe mana ta de-a lungul anilor.

Iata cateva modele pe care le-am selectat pentru tine, in speranta ca te vor ajuta sa te incadrezi in bugetul alocat inelului de logodna, mai ales ca preturile inelelor de logodna variaza, atat in functie de metalul din care sunt realizate, cat si in functie de pietrele cu care sunt incrustate:

1. Modele si preturi pentru inele de logodna din aur galben

In general, este in ordine daca iti displac anumite aspecte pe care le vezi la un inel nou de logodna, cum ar fi: culoarea metalului, forma sau taietura diamantului si/sau a pietrei (rotund sau patrat), daca inelul ti se pare prea modern, consideri ca este prea ostentativ, crezi ca arata prea demodat sau prea modest - iar stilul tau este exact opusul stilului pe care il are bijuteria. Iti prezentam mai jos cateva modele si preturi de inele de logodna realizate din aur galben. Alege-ti bijuteria preferata, in functie de bugetul alocat inelului de logodna.


Bijuteria Teilor, pret 410 lei

Bijuteria Teilor, pret 345 lei


Bijuteria Teilor   388 lei

Bijuteria Teilor   435 lei

Bijuteria Teilor  554 lei
 

DeGeorgia, pret 2460 lei

2. Modele si preturi pentru inele de logodna din aur alb

Specialistii spun ca, in ciuda acelor aspecte care iti displac din prima la un inel de logodna pe care l-ai primit, nu este tocmai OK sa spui ca vrei un alt inel deoarece crezi ca piatra este prea mica sau ca ar fi de proasta calitate. Acest lucru este ca si cum i-ai spune iubitului tau "Nu ai cheltuit destui bani pe inel", cand tu stii prea bine ca bugetul alocat inelului de logodna nu a fost prea mare. In continuare iti prezentam cateva modele si preturi de inele de logodna realizate din aur alb. Alege-ti bijuteria preferata, in functie de bugetul alocat inelului de logodna.


Bijuteria Teilor, pret 1586 lei
 
Bijuteria Teilor, pret 525 lei

Bijuteria Teilor  997 lei
 
Bijuteria Teilor  504 lei

DeGeorgia, pret 6149 lei

DeGeorgia, pret 2135 lei

3. Modele si preturi pentru inele de logodna din aur roz

El te-a cerut in casatorie, tu ai spus "DA" din toata inima, iar acum apare un mare impediment: goana dupa inel. Daca te-a cerut, insa nu a avut idee ce fel de inel de logodna sa iti cumpere, noi iti prezentam mai jos cateva modele si preturi pentru inele de logodna realizate din aur roz. Alege-ti bijuteria preferata, in functie de preturile inelelor de logodna.


DeGeorgia, pret 1476 lei

DeGeorgia, pret 2850 lei

4. Modele si preturi pentru inele de logodna cu diamant

Te-ai intrebat vreodata daca il poti cere in casatorie pe iubitul tau? Ei bine, expertii in eticheta logodnei spun ca il poti cere si tu de barbat, fara sa incalci astfel vreo regula. Unele femei (viitoare mirese) care au decis sa isi ceara logodnicii in casatorie si-au cumparat singure un inel de logodna, iar atunci cand mirele a spus "DA", femeia a fost cea care l-a rugat sa-i strecoare pe deget inelul de logodna cumparat, bineinteles, chiar de ea. Nu stim daca vei face si tu acelasi lucru insa iti prezentam cateva modele si preturi pentru inele de logodna cu diamant. Alege-ti bijuteria preferata, in functie de bugetul alocat inelului de logodna.

 
La Rosa, pret 3024 lei
 
La Rosa, pret 4608 lei

La Rosa, pret 2592 lei

Bijuteria Teilor, pret 2488 lei

5. Modele pentru inele de logodna din argint

Daca bugetul alocat inelului de logodna nu iti permite sa iti alegi o bijuterie foarte scumpa, atunci poti alege un inel de logodna din argint, cu aspect de aur alb. Iti prezentam mai jos modele din argint, iar tu doar alege-ti preferatul, in functie de bugetul alocat inelului de logodna.

 
Diavio

Lucas Bijuterii

6. Modele si preturi pentru inele de logodna in combinatie de metale

Daca vrei un inel de logodna care sa nu fie realizat dintr-un singur metal pretios, noi iti prezentam si variante mixte, care au in componenta atat aur galben, cat si roz sau alb. In functie de bugetul alocat inelului de logodna, tu il poti alege pe cel care iti place cel mai mult.

 
Diamond Boutique, pret 10800 lei

Diamond Boutique, pret 4500 lei

Ce fac daca nu imi place inelul de logodna pe care l-am primit?

Categoric trebuie sa-i spui logodnicului tau cum te simti si de ce nu iti place inelul pe care el l-a ales, oferindu-i argumente si avand grija sa nu il certi sau sa il faci sa se simta prost din cauza alegerii facute. Impreuna puteti merge la magazinul respectiv si veti alege la schimb un alt inel de logodna, de aceeasi valoare ca cel pe care ti l-a luat iubitul tau, incadrandu-va astfel in bugetul alocat inelului de logodna. Cei mai multi barbati vor intelege ca opinia voastra conteaza enorm, din moment ce voi sunteti cele care vor purta inelul. Si chiar il veti purta... in fiecare zi!

Pe tine care dintre inelele de logodna de mai sus te-a cucerit?

Newsletter