Home Mireasa Bijuterii Mireasa Inele de logodna aur alb: modele cu pietre si diamante

Inele de logodna aur alb: modele cu pietre si diamante

Inele de logodna aur alb: modele cu pietre si diamante
Florentina Ionescu
Luni, 11.03.2013
Daca esti adepta stilului clasic, atunci cu siguranta vei adora modelele de inele de logodna cu diamante pe care ti le vom prezenta in acest articol. Un diamant taiat rotund este unul dintre cele mai populare modele de inele de logodna - si pe buna dreptate! Dar si pietrele pretioase stralucesc intens, multumita zecilor de fatete slefuite cu grija de bijutieri priceputi. Indiferent daca esti in cautarea unui inel cu o singura piatra, respectiv diamant, sau a unuia cu mici pietre pretioase aditionale, tu stii cel mai bine care ti se potriveste.

Inel de aur alb, cu diamant si safire,
www.degeorgia.ro, pret: 15061 lei

Inel de aur alb, cu diamant si safir,
www.degeorgia.ro, pret: 2489 lei

 

Cand vine vorba de cumpararea inelului de logodna, acest lucru seamana intr-o mica masura cu alegerea unei piese vestimentare pe care o vei purta pentru tot restul vietii tale. Asa ca este foarte important sa selectezi o piesa care reflecta stilul tau personal si care ti se potriveste perfect. In continuare, noi iti vom detalia cateva etape, iar daca le vei urma intocmai, acestea te vor ajuta sa iti gasesti inelul de logodna perfect, fie ca este un inel de logodna cu piatra sau un inel din aur alb cu diamante.

 


Inel din aur alb, cu diamant,
www.bijuteriateilor.ro, pret: 2924 lei

Inel din aur alb, cu diamant,
www.bijuteriateilor.ro, pret: 1382 lei

 


Inel aur alb, cu diamante si aquamarin,
www.degeorgia.ro, pret: 9235 lei

Inel aur alb, cu diamant violet,
www.degeorgia.ro, pret: 5882 lei

 

1. Inainte de a incepe sa cauti inelul de logodna

Atunci cand iti cumperi un inel de logodna din aur alb cu diamante, primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este daca tu, posesoarea minunatului inel de logodna cu piatra, esti sau nu incantata de bijuteria ce iti va sta de acum inainte pe degetul inelar. Daca nu esti sigura de gusturile sau de preferintele tale, il poti intreba si pe partenerul tau si va puteti consulta. Bineinteles, decizia finala ii va apartine, credem noi.


Inel de aur alb, cu diamant,
Diamond Boutique, pret: 5700 lei

Inel de aur alb, cu diamant,
Diamond Boutique, pret: 4735 lei

 

2. Stabileste un buget pentru inelul de logodna

Trebuie sa stii din timp cat de multi bani planuiesti sa cheltui pe un inel din aur alb cu diamante sau pe un inel de logodna cu piatra. Cel mai important: respecta suma-limita la care ai ajuns in urma unei analize atente a bugetului tau sau, mai bine zis, a bugetului iubitului tau. Un bun bijutier va fi capabil sa lucreze cu tine ca sa iti gaseasca un inel de logodna potrivit, in intervalul de pret pe care te-ai hotarat sa il respecti.


Inel de logodna cu diamant,
www.bijuteriilarosa.ro, pret: 2304 lei

Inel de logodna cu diamant,
www.bijuteriilarosa.ro, pret: 3312 lei

 

3. Hotaraste-te ce model de inel de logodna cu piatra iti doresti

Inainte de a cumpara un inel din aur alb cu diamante, trebuie sa iti dai seama ce tip de bijuterie iti doresti sa porti. Preferi aurul alb sau aurul galben? Sau ti-a placut dintotdeauna argintul? Iti plac pietrele pretioase colorate sau diamantele clasice albe? Iti poti forma o parere si admirand inelele de logodna ale prietenelor tale, al surorii, al cumnatei s.a.m.d.


Inel de aur alb, cu diamant,
www.degeorgia.ro, pret: 3024 lei

Inel de aur alb, cu diamant,
www.degeorgia.ro, pret: 5757 lei

4. Cere sfatul bijutierilor

Bijutierii sunt la dispozitia ta pentru a te ajuta si pentru a-ti da sfaturi daca te intereseaza, spre exemplu, sa compari cateva inele de logodna cu diamante sau inele de logodna din aur alb. Asa ca asigura-te ca l-ai rugat pe bijutier sa iti explice cate karate au pietrele, ce culoare si ce claritate au diamantele pe care ti le arata.


Inel de aur alb, cu safir rosu,
www.degeorgia.ro, pret: 2734 lei

Inel de aur alb, cu diamante si safir roz,
www.degeorgia.ro,pret: 2898 lei

 

Daca tot iti este dificil sa alegi, cere-i bijutierului sa iti arate cateva stiluri diferite de inel din aur alb cu diamante si de inel de logodna cu piatra, care se incadreaza in intervalul tau de pret. In plus, nu ar strica sa te interesezi daca magazinul de bjuterii are o politica in ceea ce priveste returnarea inelelelor, in cazul in care te razgandesti cu privire la respectivul inel.


Inel de aur alb, cu diamant,
www.royalbijuterii.ro

Inel de aur alb, cu diamant,
www.royalbijuterii.ro

 

A doua dragoste a fiecarei mirese: piatra de pe inelul de logodna

Poate nu stiai acest lucru, dar studiile arata ca, dupa logodna in sine, 86% dintre femei sunt extrem de entuziasmate de un singur lucru. Cum, nu stii care este acesta? Inelul de logodna, bineinteles! Ei bine, vei intelege exact de ce se intampla acest lucru dupa ce vei vedea toate inelele de logodna din aur alb iti propunem.


Inel din aur alb, cu diamant si safir,
www.degeorgia.ro, pret: 5388 lei

Inel din aur alb, cu diamant si smarald,
www.degeorgia.ro, pret: 5795 lei

 

Regula: nu iti scoate inelul de logodna in public

Spalatul mainilor este o regula de igiena extrem de importanta, dar trebuie sa rezisti tentatiei de a-ti scoate inelul de logodna atunci cand te speli pe maini in baia unui restaurant, a unui hotel etc. Posibilitatea de a-ti lasa pretiosul inel din aur alb cu diamante pe marginea chiuvetei sau, mai rau, de a-l scapa in scurgerea instalatiei sanitare reprezinta un risc prea mare pe care nu vrei sa ti-l asumi.


Inel din aur alb, cu smarald,
www.degeorgia.ro, pret: 2594 lei

Inel din aur alb, cu diamant negru,
www.degeorgia.ro, pret: 6450 lei

 

Se stie ca diamantele, in mod traditional, au fost preferate in locul pietrelor pretioase atunci cand a fost vorba de impodobirea inelului de logodna, asa ca trebuie sa stii ceea ce cauti. Culoarea, claritatea si modul in care a fost taiat diamantul - toate acestea sunt aspecte importante pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi un inel din aur alb cu diamante.


In final, iti adresam o intrebare: tu ce inel de logodna ai alege intre inelul cu diamant si inelul cu pietre pretioase?

Newsletter