Home Mireasa Bijuterii Mireasa Cele mai frumoase bijuterii de mireasa inspirate de lumea filmului

Cele mai frumoase bijuterii de mireasa inspirate de lumea filmului

Cele mai frumoase bijuterii de mireasa inspirate de lumea filmului
Raluca Cristea
Luni, 10.06.2013
Ce poate fi mai frumos pentru o viitoare sotie decat sa isi accesorizeze rochia de mireasa cu bijuterii inspirate de un film apreciat in intreaga lume? Daca ideea iti surade si tie, atunci te vei bucura din plin de initiativa Karena, inspirata de filme celebre si desavarsita de bijuteriile Tria Alfa!
Am ales pentru tine patru filme din epoci diferite, toate emblematice pentru extravaganta accesoriilor si a vestimentatiei folosite. In plus, personajele feminine centrale dovedesc ca femeia, in esenta ei, este aceeasi indiferent de vremuri: eleganta, delicata, atenta cu imaginea ei si, in acelasi timp, curajoasa si intuitiva. Mai jos vei descoperi cele mai frumoase bijuterii de mireasa de la Tria Alfa, inspirate de filmele „ Alice in Wonderland", „ Breakfast at Tiffany's", „Sex and the City" si „The Great Gatsby".

Bijuterii de mireasa din filmul "Alice in Wonderland"

Bijuteriile de mireasa inspirate de filmul ''Alice in Wonderland" inseamna imaginatie, creativitate, mister, joc si joaca.Poate parea o adevarata provocare sa iti alegi bijuterii de mireasa inspirate de cutia magica a curajoasei Alice, insa nu este deloc imposibil. Pozele de mai jos iti demonstreaza asta.Bijuterii de mireasa inspirate de "Breakfast at Tiffany's"

Cand spunem "Breakfast at Tiffany's" spunem Audrey Hepburn. Si, cand spunem Audrey Hepburn, ne gandim imediat la o aparitie delicata si extrem de eleganta, cu bijuterii impresionante prin design si nu prin marime, acestea fiind asortate la (ulterior) celebra little black dress. Asadar, bijuteriile de mireasa inspirate de "Breakfast at Tiffany's" ar putea fi urmatoarele: 

Bijuterii de mireasa din filmul "Sex and The City"

Am ajuns si la un film ceva mai nou, prezentat sub forma de serial, dar si de lung metraj. Fiecare dintre cele patru personaje centrale feminine sunt simbol al unui anumit trend si al anumitor alegeri in materie de vestimentatie si bijuterii. Totusi, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) este personajul emblematic pentru extravaganta, exclusivism si alegeri curajoase in materie de haine, incaltaminte si bijuterii. Detaliile florale, pietrele, perlele si supradimensionarea sunt doar cateva dintre atributele bijuteriilor alese de fashion icon-ul din "Sex and The City".

 

Bijuterii de mireasa inspirate de filmul "The Great Gatsby"

Unul dintre cele mai asteptate filme ale sezonului, ce a avut premiera in Romania pe 17 mai, aduce in prim plan atmosfera anilor '20 cu stralucirea si exuberanta specifice. Desi trendul retro si vintage in materie de bijuterii nu mai este o noutate pentru moda din Romania, iata ca productia "The Great Gatsby" reuseste sa puna o noua lumina asupra minunatelor bijuterii retro, transformandu-le intr-o optiune inspirata si de efect pentru multe petreceri speciale, printre care si petrecerea de nunta.

Mai mult, specialistii bijutieri sunt de parere ca, odata ce investesti o suma de bani in astfel de bijuterii, acestea isi vor mentine si chiar spori valoarea in timp. Iata ce bijuterii impresionante, inspirate de filmul " The Great Gatsby" iti propune Tria Alfa:

  

Tria Alfa isi lanseaza colectia toamna-iarna 2014 la Paris

Venind ca o certificare in plus a calitatii si aprecierii bijuteriilor sale, dupa 14 ani de existenta, marca romaneasca TRIA ALFA face pasul firesc si indelung pregatit, acela de a-si prezenta colectia de toamna-iarna 2014 in cadrul Expozitiei Internationale Bijorhca Paris. Comisia de designeri a expozitiei a ales, de asemenea, si trei creatii reprezentative din colectie pentru a fi expuse in cadrul standului comun " FASHION TRENDS " alaturi de alte marci participante.


Daca modelele prezentate te-au fermecat si pe tine, foloseste datele de mai jos pentru a avea propria ta bijuterie eleganta Tria Alfa.

CONTACT    TRIA ALFA BIJUTERII

Sediu: Aleea Fuiorului, Nr 1, Sector 3
Bucuresti, Romania

Atelier/Showroom: B-dul Basarabia, nr.250, sector 3
Bucuresti, Romania

Incinta Grupului Industrial Titan, Cladirea Univ. Ecologice, Etaj  1, Interfon 20

Program: Luni-Vineri 10:00 - 17:00
    Tel/Fax
: (+4 021) 255.14.65
   E-mail: office@tria-alfa.com


Toate bijuteriile Tria Alfa sunt realizate manual, cu atentie, migala si drag pentru fiecare dintre voi. Si tot pentru fiecare dintre voi, specialistii bijutieri de la Tria Alfa au o intrebare: care dintre modelele de bijuterii de mai sus vi se pare cel mai reusit?

Cu drag,
Karena si Tria Alfa

Newsletter