Home Mireasa Accesorii Mireasa Posete de seara pentru o nunta de vara

Posete de seara pentru o nunta de vara

Posete de seara pentru o nunta de vara
Eva Pirosca
Marţi, 31.05.2011
Posetele de mireasa iti dau ocazia sa iti personalizezi si mai mult tinuta, in ziua de neuitat a nuntii tale. Si pentru ca este vara, trebuie sa aflam ce posete se potrivesc cel mai tare rochiei tale de mireasa varatica...

Posete de mireasa varatice

Pentru o rochie de mireasa lejera, aerisita si pentru senzatia de febrilitate pe care ti-o da aceasta zi de vara, vrei o poseta de mireasa aparte. Cuvintele potrivite pentru ea sunt: diafana si indrazneata. Sondra Roberts iti iese in intampinare cu un plic vesel si de efect, pe care infloresc ordonat floricele cu mijloc de perla.

Poza poseta mireasa Sondra Roberts 
Poza poseta de mireasa Glint 
Poseta de mireasa pentru vara Glint 

Glint te impodobeste cu un portofel incapator, accesorizat din plin de cristale elegante, care sa reflecte fiecare raza de soare. Nordstrom iti suprinde spiritul festiv cu un plic jucaus, acoperit de petale diafane, care sa iti mentina senzatia de prospetime si de lejeritate a verii...

Poza poseta de mireasa pentru vara Nordstrom 
Poza poseta de mireasa pentru vara, Nordstrom 

Posete de mireasa pentru o seara de vara

Daca rochia ta de mireasa pica pe tine in stilul clasic si imbie catre un cocktail in lumina asfintitului, ai nevoie de accesorii de un dulce putin elegant. Pentru un design minimalist, incearca un plic argintiu, in linii simple, precum cel de la Tasha. Sau un portofel de la Glint, care seduce prin eleganta texturii si prin nuanta de fondanta. 

Poza poseta de mireasa pentru seara, Tasha  
Poza poseta de mireasa, Glint 
Poza poseta de mireasa, Glint 

O geanta de umar de la Franci, tip "port-fard", cu lant detasabil si acoperita cu solzi de un auriu discret. Un clutch alb de la Sondra Roberts, intr-un design confortabil sau brodat cu perle, paiete, cristale. Pe care il preferi?

Poza poseta de mireasa, Franci   Poza poseta de mireasa, Franci 
Poza poseta de mireasa Sondra Roberts 

Poza poseta de mireasa Sondra Roberts 

Posete de mireasa pentru o senzatie naturala

La o croiala necomplicata a rochiei de mireasa si la un material cat mai lejer, cauti accesorii de efect. Sondra Roberts iti sugereaza un portofel dantelat, care poate imita materialul rochiei, cu inflorituri artistice pe diverse nuante.

Poza poseta mireasa Sondra Roberts 
Poza poseta mireasa Sondra Roberts 
Poza poseta mireasa Nordstrom 

Nordstrom te provoaca sa incerci o poseta de mireasa cu volane elegante, intr-o nuanta nonconformista. Santi iti aduce portofelul brodat cu perle asimetrice, ca o ploaie de roua, pe o nuanta constrastanta cu rochia de mireasa. Dincolo de eleganta si de impact, are avantajul ca il poti folosi si cu alte ocazii.

Poza poseta mireasa Santi 
Poza poseta mireasa Santi 

Posete de mireasa pentru o nunta stralucitoare

Mireasa care vrea sa atraga toate privirile, fara exceptie, stie ca secretul sta in accesoriile puternice. Poseta de mireasa de la Sondra Roberts iti subliniaza, si acum, feminitatea debordanta si indrazneata, pentru ca designul simplu si argintiul reflectorizant te trimit cu gandul la oceanul in bataia soarelui.

Poza poseta mireasa Sondra Roberts 
Poza poseta mireasa, portofel stralucitor Sondra Roberts 

In timp ce Whiting and Davis iti ofera o alternativa mai urbana si plina de rafinament: geanta incapatoare, de purtat pe umar, cu un fin lant aurit.

Poza poseta mireasa, Whiting and Davis 
Poza poseta mireasa, Whiting and Davis 

Cum ti se par posetele de mireasa, pentru nunta ta? Ce altfel de posete de mireasa ti-ai dori sa porti, la o nunta de vara?  

Newsletter