Home Mire Accesorii Mire Camasa mirelui, grea alegere!

Camasa mirelui, grea alegere!

Camasa mirelui, grea alegere!
Necunoscut
Marţi, 18.05.2010
Tinuta mirelui este la fel de importanta ca si rochia miresei, trebuie sa acordati o atentie speciala croielii costumului dar si celorlalte detalii precum: papionul, lavaliera sau cravata, pantofii, cureaua, braul, camasa.

Aceasta din urma, camasa, este detaliul la care toti viitorii miri se impotmolesc, pentru ca multe intrebari fara raspuns graviteaza in jurul ei. Ce culoare trebuie sa aiba? Ce croiala? Cu butoni sau cu nasturi? Ce fel de guler? Ce tip de material?

Nu te asteptai ca atat de multe intrebari sa ridice o simpla camasa, dar daca ne gandim mai bine, camasa mirelui nu este nici pe departe o camasa banala, asa cum rochia miresei nu este doar o rochie. Si daca intrebarile de mai sus iti sau mari batai de cap, Narman iti ofera raspunsurile:


Pentru o tinuta atat de formala, stilistul magazinului Narman ne recomanda clar si fara dubii camasa cu guler tip papillon din bumbac egiptean.

In functie de costumul ales, tematica nuntii si rochia miresei, camasa mirelui poate fi simpla (alba, crem sau neagra), cu nasturi ascunsi si manseta dubla pentru butoni sau mai sofisticata: cu cristale, dantela, lame si nasturi detasabili daca doriti sa fiti in pas cu cele mai noi tendinte ale modei masculine de ceremonie.

    


In 2010, colectia Narman impresioneaza prin varietatea mare de modele si culori: camasa slim-fit cu guler tip papillon, cu brosa in loc de lavaliera (sau papillon) si multe cristale albe, transparente sau negre, camasi din bumbac egiptean in combinatii de alb si negru, dantele, lame si fir argintiu.

    

O colectie care poate satisface chiar si cele mai rafinate gusturi!

 

Magazin NARMAN - Cerimonia Uomo

Bucuresti, sector 1, bvd. Magheru 8-10
Tel/Fax: 021 316 67 30
021 316 67 30
Mobil: 0788 438 130
e-mail: narmanstore@ginere.ro
Persoana de contact: dr. ec. Elena Bicsok

www.narman.eu 
www.mostenitorul.ro  
www.ginere.ro  

 

Modele de camasi de dama potrivite in orice situatie, gasesti pe Margotte.ro.

Newsletter