Home Mire Accesorii Mire Camasa masculina in noul sezon

Camasa masculina in noul sezon

Camasa masculina in noul sezon
Madalina Nazlu
Luni, 03.05.2010
Designerii au propus toate texturile, de la bumbac in nuante neutre sau pale pana la texturi moderne precum dungile verticale.


Clasic

Poarta camasi colorate. Albastru ciel, turcoaz, roz pal sau chiar rosu corai se numara printre culorile care au dominat podiumul in sezonul de primavara. In principiu, asortarea cu o cravata cu un design amuzant sau cu o textura casual confera un dinamism aparte posibilitatilor de purtare si asortare ale acestui obiect principal din garderoba masculina.

   
   

Texturat

Dungi  

Dungile verticale au fost in centrul atentiei. Noutatea a intervenit in maniera de asortare a cravatei: pentru o nota extravaganta, incearca diverse texturi, precum dungi orizontale sau diagonale, buline, texturi mate sau carouri. Impletirea aerului britanic cu non-conformismul european a dat nastere unui look metropolitan ce se muleaza in egala masura unui look office sau smart-business.

    
   

Carouri

Look-ul scotian a imprumutat textura tartanului pentru un look citadin ce se inscrie cu siguranta in tendintele noului sezon. Le poti purta la jeans, cu sau fara cravata si cu un sacou din bumbac sport sau le poti asorta cu o cravata si purta la birou sau in desfasurarea unor activitati cu un grad scazut de formalitate


   
   
   
   
   

Surprinde-ti partenera cu un cadou! Vezi ce modele de camasi de dama sunt disponibile pe Margotte.ro.

Newsletter