Home Mire Accesorii Mire 3 Calitati vitale pentru pantofii mirelui

3 Calitati vitale pentru pantofii mirelui

3 Calitati vitale pentru pantofii mirelui
Karena
De Karena
Luni, 07.06.2010

Desi tinuta mirelui nu pare atat de complicata la prima vedere, poate sa ridice destule probleme. Mirele nu numai ca trebuie sa se asorteze cu mireasa, dar trebuie sa isi gaseasca o tinuta potrivita personalitatii lui, eleganta dar si comoda.

In comoditate, cel mai important rol il joaca pantofii, ei sunt cei care fac diferenta, cei care trebuie sa ofere un confort ideal pentru mirele care va sta in picioare multe ore, ei sunt "cireasa de pe tort" pentru o vestimentatie de succes.

Narman-uomo, brand exclusiv masculin, ne uimeste in acest an cu o gama deosebit de complexa si atragatoare de pantofi de mire, pantofi care indeplinesc cele trei calitati foarte importante pentru o pereche de pantofi de mire ideali:

 

CONFORT

Cum spuneam si mai sus, confortul este cel mai important factor cand alegi o pereche de pantofi. La Narman, fidelitatea pentru traditia "numai natural", descrie si ofera pantofi foarte comozi din piele de capra, care lasa piciorul sa respire si ii permite o lejeritate ideala.

CALITATE

Pe aceeasi linie, de "numai natural", calitatea pantofilor la Narman este de netagaduit, fiecare cusatura, fiecare detaliu, se adreseaza calitatii. Si nici nu mai este nevoie sa spunem de ce este nevoie de calitate, daca tinem cont ca pantofii vor fi supusi pe toata perioada evenimentului unui test major ... si trebuie sa reziste!

ELEGANTA

Indiferent de costumul pe care il alegi, fiind costum de ginere, trebuie ca pantofii sa exceleze prin eleganta. Narman ofera o gama variata de modele si culori, de la albul imaculat la ivoire-ul perfect pentru costumele crem, pantofi gri (greu de gasit) pentru costumele argintii pana la negrul de lac pentru cele mai rafinate smokinguri. In plus, intodeauna pantofii trebuie asortati cu o curea in aceeasi nuanta si din acelasi tip de piele.

Astfel, pantofii nu trebuie deloc neglijati, iar la Narman gasesti o colectie care poate satisface chiar si cele mai rafinate gusturi!

Magazin NARMAN - Cerimonia Uomo
Bucuresti, sector 1, bvd. Magheru 8-10
Tel/Fax: 021 316 67 30
021 316 67 30
Mobil: 0788 438 130
e-mail: narmanstore@ginere.ro
Persoana de contact: dr. ec. Elena Bicsok

www.narman.eu 
www.mostenitorul.ro  
www.ginere.ro  

 

Newsletter