Home Luna de miere Destinatii turistice Luna de miere in ... Insula Bali

Luna de miere in ... Insula Bali

Luna de miere in ... Insula Bali
Andreea Catrina
Marţi, 14.04.2009

 


    Bali este o insula mica din Indonezia, insa este una din cele mai mari atractii turistice din lume. Renumita pentru fumusetea peisajelor, temperaturile ideale si atractiile sale turistice, Insula Bali este considerata un adevarat Paradis.

 
  Ce trebuie sa stiti inainte de a pleca in Bali

    Capitala – Dempasar
    Moneda – Rupia Indoneziana
    Acces – Numai pe baza pasaportului care sa mai fie cel putin sase luni valabil + bilet de intoarcere
    Limba – Balineza, balineza-indoneziana, engleza
    Mijloace de transport in Bali – Taxiul, bemo (microbuz), masina inchiriata, motocicleta sau bicicleta
    Pretul aproximativ al unui bilet de avion pana in Bali este de 1000 euro.

 

  Perioada cea mai buna pentru vizitat

    Cele mai bune temperaturi sunt din aprilie si pana in mai, dar si in toamna, in lunile septembrie sau octombrie. Pentru cumparaturi, perioadele cele mai bune in care veti prinde cu siguranta reduceri sunt pe la sfarsitul fiecarei luni. In plus, nu uitati nici de faptul ca in Bali exista doua calendare, iar acestea aduc cu sine foarte multe sarbatori care atrag turisti din toate colturile lumii.

  Arta

    Arta balineza intrece prin nivelul de finete si complexitate arta din oricare alta parte a lumii. Formele unice, culorile vii si tehnicile traditionale, au facut ca turistii sa fie foarte interesati de arta atunci cand vine vorba de cateva suveniruri. Tocmai de aceea in Bali s-au dezvoltat in timp foarte multe magazine si galerii de arta.

  Templele

    Se spune ca pe aceasta mica insula ar exista peste 20.000 de temple. Nu ratati aceste frumuseti arhitectonice si vizitati cat mai multe pentru a intelege putin din latura spirituala a balinezilor. Cel mai sfant loc al lor este Pura Besakih, unul dintre cele mai mari temple, asezat aproape de varful unui vulcan. Este considerat "Templul Mamei" si adesea este plin de flori aduse de vizitatori.

  Plaja

    Plaja este unul dintre cele mai aglomerate puncte din Bali. Aici turistii se intalnesc, se cunosc si dau adevarate petreceri la care toata lumea danseaza si se simte bine. Plaja poate fi considerata un fel de centru al vietii de noapte din Bali, cu zeci de baruri, magazine si restaurante.
Newsletter