Home Cuplu Psihologia cuplului Zodii care traiesc o iubire imposibila

Zodii care traiesc o iubire imposibila

Zodii care traiesc o iubire imposibila
Karena.ro
Vineri, 09.06.2017
"Iubirea este un lucru complicat" este ceea ce vor spune cei care au avut parte de o dragoste mare, dar si de o dezamagire pe masura. La fel de complicat este si atunci cand iubirea pe care i-o porti cuiva dainuie chiar si dupa acea persoana a iesit din viata ta. Iar daca sentimentele lui sau ale ei sunt reciproce, atunci este cu atat mai greu sa uiti o asa poveste. Si totusi, sunt factori care nu va lasa sa fiti impreuna.
Iata care sunt cuplurile care sunt "blestemate" sa se iubeasca, dar sa nu poata fi impreuna!

Berbec-Varsator


Pasional, energic, dornic sa iti satisfaca toate dorintele. Asa este Berbecul indragostit-lulea. Iar persoana alaturi pentru care face o pasiune durabila este nativul din Varsator. Ancorat in realitate, foarte responsabil, Berbecul nu poate rezista boemiei Varsatorului. Latura visatoare, usor naiva a acestui semn zodiacal il atrage si il face pe Berbec sa iubeasca pentru totdeauna. Numai ca, exact aceleasi calitati pe care le admira la Varsator il fac sa isi dea seama ca efortul pe care trebuie sa il depuna pentru ca povestea de dragoste sa supravietuiasca realitatii cotidiene, cu facturi de platit si mancare de pus pe masa, ar putea fi prea mare. Si, oricat de indragostit va fi Berbecul de Varsator, acest nativ tine mai mult la confortul si la linistea sa si nu va fi dispus sa renunte la aceste doua lucruri binefacatoare. La randul sau, Varsatorul va tanji toata viata dupa siguranta pe care o simtea in compania Berbecului. Este cuplul cu una dintre cele mai mari compatibilitati, dar a caror iubire este imposibila.

Rac-Fecioara

Cu o imaginatie bogata, loial, emotional, empatic, persuasiv, Racul aduce toate aceste calitati in povestea lui de iubire si este capabil sa isi faca partenerul sau partenera sa traiasca o dragoste mai ceva ca in filme. Insa, ca orice muritor de rand, are toane: uneori se indispune din orice, este pesimist si poate deveni suspicios si nesigur. Insa vede in Fecioara, semnul care ii scoate cel mai putin aceste defecte la iveala, de aceea stie ca este sufletul sau pereche. Analitica si fidela Fecioara poate fi promisa pe vecie a Racului, insa la un punct iubirea lor este pusa la grea incercare de spiritul mult prea critic al Fecioarei. Iar Mercur, planeta care conduce aceasta zodie din umbra, o face pe Fecioara sa devina suspicioasa. Asadar, daca Racul isi domoleste suspiciunile in relatia cu Fecioara, aceasta din urma face exact opusul. Este "zeita dezamagirilor". Nu este niciodata multumita si, oricat ar iubi, nu poate trece peste faptul ca, in sinea ei, nu se simte satisfacuta. In permanenta este ceva ce lipseste in relatie, chiar daca astrele considera ca legatura ei cu un Rac este cel mai aproape de perfectiune. Pentru ca siguranta si loialitatea de care are nevoie pentru a putea fi capabila sa iubeasca le primeste din plin de la Rac. Numai ca nu se multumeste decat cu perfectiunea, asa ca Fecioara va cauta pana in panzele albe acel partener perfect. Iar daca e ceva ce Racul nu poate accepta acel ceva este lipsa de recunostinta. Pentru ca asa percepe el "pretentiile" pe care le are Fecioara, la un moment dat. Este unul dintre motivele pentru care sentimentele lor profunde si puternice nu vor putea invinge, nu vor putea triumfa in povestea lor de iubire.
Poate ati crede ca sunt suficiente sentimentele de iubire pentru ca dragostea sa dureze. Ei bine, sunt alti factori care pot impiedica o poveste de dragoste sa-si urmeze cursul lin si frumos. Cu toate astea, emotiile, chiar daca iubirea nu tine, raman puternice toata viata.

Newsletter