Home Cuplu Psihologia cuplului 5 zodii care te fac sa fugi de iubire

5 zodii care te fac sa fugi de iubire

5 zodii care te fac sa fugi de iubire
Ioana Marinescu
Joi, 30.06.2022

Nimic nu doare mai tare decat sa fii tradat de persoana pe care o iubesti. Ramai cu multe intrebari, dupa un astfel de episod, dar trebuie sa fii convinsa ca vina nu este la tine. Uneori, un comportament distructiv in relatii este scris in stele. Afla care sunt zodiile care te pot face sa urasti dragostea, daca le lasi in viata ta.

 

Rac

Racul este un nativ sensibil si plin de compasiune, asa ca este greu de crezut ca ar putea sa te raneasca vreodata. Desi nu ar face niciodata un rau intentionat, are, uneori, un comportament periculos pentru oamenii din jur. Nu exista un semnal de avertizare, poti fi cel mai fericit langa el, dar in acelasi timp, poti ajunge la agonie de la o zi la alta. O astfel de persoana iti va spune verde in fata ce nu suporta la tine, din momentul in care simte ca nu te mai iubeste sau este dezamagita. Zodia Rac te scoate cu usurinta din viata sa, asa ca daca vrei sa incepi o relatie, trebuie sa iti asumi acest risc si sa ai mare grija ca nu cumva sa ii ranesti sentimentele.

Balanta

O alta zodie care te poate duce de la extaz la agonie fara niciun avertisment este Balanta. Acest nativ este fermecator si plin de calitati, te face sa te indragostesti usor si iti va da toata atentia, odata ce va intra in viata ta. Pe de alta parte, este si foarte atent si precaut in dragoste, suspicios peste masura, iar daca va avea impresia ca esti pe cale sa il ranesti, iti va pregati cea mai dureroasa capcana. Balanta nu va avea putere sa te raneasca pe fata, asa ca se va indeparta de tine fiind dragut si amabil. Nu vei avea habar ce se intampla decat atunci cand vei constata ca nu mai este langa tine sau cand te va trata cu banalitate. Nu trebuie sa o iei personal: aceasta zodie reactioneaza asa doar pentru a se proteja.

Scorpion

Cand Scorpionul te raneste, stii! Are o placere uriasa sa te vada ca suferi, daca se intampla asta din mana lui. Nu va face nimic gratuit, dar daca il dezamagesti, oricat de nevinovate ar fi intentiile tale, te va calca in picioare fara regrete. In plus, Scorpionul este una dintre putinele zodii capabile sa isi continue viata ca si cum nu te-ar fi cunoscut niciodata. Un astfel de nativ iti da sufletul, daca simte ca esti o persoana care merita asta, dar razbunarea este la fel de intensa ca dragostea oferita. Daca vrei sa il lasi pe Scorpion in viata ta, ai mare grija cum te porti.

Sagetator

Amuzant, spiritual si liber in gandire, nimeni nu ar crede despre Sagetator ca te-ar putea rani. Exista, insa, o dualitate in acest nativ: poate fi cel mai iubitor si empatic om, dar bunatatea lui este egalata de capacitatea de a rani. Cand este dezamagit in dragoste, nimic nu il mai salveaza pe cel care a facut asta. Indiferent de ce ati trait impreuna, va trece peste tine fara niciun pic de grija. Relatia cu acest nativ poate fi destul de periculoasa, daca nu esti o persoana sincera si dedicata.

Varsator

Daca nu ai aflat niciodata cum este sa fii scos cu totul din viata cuiva, Varsatorul te va invata fara niciun pic de delicatete. Acest nativ te va coplesti cu atentie si iubire, pana cand va decide ca fericirea lui nu mai este langa tine. Nu are nevoie de un motiv, pentru a face asta, pur si simplu considera ca datoria ta este sa ii dai o stare de bine. Cand nu se mai intampla asta, pleaca fara sa stea pe ganduri. Varsatorul este un partener egoist, asa ca mare grija, cand intri intr-o relatie cu el.

Newsletter