Home Cuplu Psihologia cuplului Zodii care nu prioritizeaza iubirea niciodata

Zodii care nu prioritizeaza iubirea niciodata

Zodii care nu prioritizeaza iubirea niciodata
Ioana Marinescu
Marţi, 21.02.2023

Iubirea are farmecul ei, dar nu toata lumea se lasa cucerita. Pentru unele persoane, viata profesionala are importanta mai mare, iar parenerii acestora se pot simti neglijati. Afla care sunt zodiile care nu pun niciodata iubirea pe primul lor.

 

Capricorn

Nu este nicio surpriza ca nativul Capricorn este ambitios si dornic sa aiba succes profesional, inainte de orice. Este foarte muncitor si responsabil, dar pe cat de implicat este la serviciu, pe atat de absent este in viata privata. Nu inseamna ca nu isi iubeste jumatatea, dar nu vrea sa faca niciun efort, pentru a o face sa se simta speciala. Deseori ajunge cu inima franta, pentru ca nu urmareste cu atentie ce se intampla si in viata lui privata.

Varsator

Varsatorul este independet si deseori are alte preocupari, decat cele obisnuite. Poti spune despre acest nativ ca este un inovator, dar ceilalti il pot considera aerian si usor egoist. Intr-o relatie, este destul de detasat, pentru ca pune mare pret pe libertate si nu vrea sa se deschida in totalitate niciodata.

Gemeni

Nativul Gemeni este un bun comunicar si se adapteaza in orice situatie. Te poate face sa te simti cea mai important persoana din Univers, dar nu inseamna nimic, in realitate. Fiind o fire deschisa si curioasa sa descopere natura umana, pare mereu disponibil, dar numai pentru ca isi doreste sa experiementeze cat mai multe lucruri. Zodia Gemeni nu este neaparat interesata de iubire, in sensul profund al cuvantului, si nici nu vrea sa isi asume angajamente pe termen lung.

Sagetator

Sagetatorul este dornic de aventura si cu greu se implica in relatii serioase. Prioritatea acestui nativ este sa isi petreaca timpul explorand lumea si cunoscand cat mai multi oameni. Se poarta fermecator in orice relatie, dar asta numai pentru ca vrea sa evite conflictele si stie ca asa va obtine mai usor ce isi doreste.

Scorpion

Scorpionul este puternic si misterios, iar de cele mai multe ori, indiferenta pe care o transmite este reala. Isi doreste o relatie, dar mai mult pentru ca vrea sa bifeze o necesitate si sa scape de presiunea sociala. In realitate, este interesat doar sa isi cultive pasiunile si sa faca lucrurile care ii fac placere.

Leu

Leul este un semn dominator, dornic sa cucereasca si sa obtina succesul mai ales in plan personal. Ii place sa fie in centrul atentiei, iar atunci cand este intr-o relatie, este indiferent fata de nevoile jumatatii sale. Este atras, de obicei, de persoanele care prefera sa isi dedice viata lui, care il incurajeaza si il sprijina in orice situatie. Vrea sa fie iubit mai mult decat vrea sa iubeasca!

Berbec

Berbecul este competitiv si independent, iar cea mai mare dorinta a sa este sa isi urmeze visurile si aspiratiile. Prea putin ii pasa de latura personala, pentru ca se simte intreg si in lipsa unei alte persoane. Poate intra in relatii, dar nu se va dedica 100%.

În concluzie, exista semne zodiacale care nu prioritizeaza niciodata iubirea in viata lor. Acestea prefera sa se concentreze pe propriile lor interese si ambitii si pot fi reticente saintre intr-o relatie pe termen lung.

Newsletter