Home Cuplu Psihologia cuplului Zodiacul dragostei: nativii cel mai greu de iubit

Zodiacul dragostei: nativii cel mai greu de iubit

Zodiacul dragostei: nativii cel mai greu de iubit
Ioana Marinescu
Luni, 11.09.2023

Dragostea este una dintre cele mai frumoase experiente ale vietii, dar exista persoane care sunt dificil de iubit, indiferent cat de mult incerci. Cu toate ca esti dispus sa le oferi toata iubirea de care au nevoie, uneori lucrurile pur si simplu nu merg. Dar care sunt semnele zodiacale care pun cele mai mari obstacole in calea unei relatii fericite?

1. Fecioara

Cel mai independent nativ: Fecioara este cel mai independent semn zodiacal. Cu un exterior dur si impenetrabil, acesti nativi sunt greu de iubit, pentru ca nu depind de nimeni si nu accepta ajutorul celorlalti.

2. Scorpion

Cel mai confuz nativ: Scorpionii sunt confuzi si nu stiu ce vor de la o relatie, ceea ce ii face greu de iubit. Nu stiu sa puna limite in relatiile cu ceilalti, mai ales cu sexul opus, si ajuns deseori in situatii neplacute pentru celalalt partener.

3. Sagetator

Cel incapabil sa isi ia angajamentul: Sagetatorii fug de angajamente si sunt extrem de capriciosi, ceea ce ii face dificil de prins intr-o relatie serioasa.

4. Varsator

Cel care nu vrea sa fie vulnerabil: Varsatorii nu vor sa fie vulnerabili, ceea ce ii face greu de iubit. Oricat de multa atentie si iubire ar primi, nu indraznesc sa isi lase garda jos niciodata.

5. Capricorn

Cel practic: Capricornii sunt ancorati in realitate si sunt greu de iubit, daca relatia nu le ofera un avantaj practic.

6. Gemeni

Cel indecis:Gemenii sunt indecisi si emotionali, ceea ce ii face greu de iubit, desi se pot adapta si pot fi iubitori.

7. Leu

Cel mai periculos nativ: Cand te indragostesti de un Leu, trebuie sa stii ca exista riscuri. Ei pot fi ori buni, ori rai, in functie de cum ii tratezi.

8. Berbec

Cel mai dependent de munca: Berbecii sunt mereu in cautarea succesului si ofera putin timp relatiei, ceea ce ii face greu de iubit.

9. Taur

Cel mai loial nativ: Taurii sunt loiali si odata ce ai castigat inima lor, sunt ai tai pe vecie. Daca vrei o relatie fericita si fara complicatii, el este nativul potrivit.

10. Balanta

Cel mai echilobrat nativ: Balantele cauta echilibru in relatie si iubesc neconditionat, atunci cand se indragostesc.

11. Pesti

Cel mai emotiv nativ: Pestii iubesc profund si sunt usor de iubit, datorita sensibilitatii lor.

12. Rac

Cel mai empatic nativ: Daca ai nevoie de cineva care sa aiba grija de tine, Racul este partenerul perfect.

Newsletter