Home Cuplu Psihologia cuplului Timpul perfect sa te casatoresti si ce implicatie are profesia in aceasta ecuatie

Timpul perfect sa te casatoresti si ce implicatie are profesia in aceasta ecuatie

Timpul perfect sa te casatoresti si ce implicatie are profesia in aceasta ecuatie
Karena.ro
Joi, 15.02.2018

Trecut-au vremurile in care casatoria era o prioritate. Se pare ca in ultimii ani institutia casatoriei a suferit ceva la capitolul credibilitate. O demonstreaza categoria de tineri care amana un astfel de moment, chiar daca la un moment dat decid sa faca si un copil sau traiesc impreuna cu toate implicatiile din acest punct de vedere.

femeie

Privind in trecut, casatoria era ca si implicita vietii de adult. Terminai scoala, intrai in campul muncii si era musai sa te casatoresti pana la implinirea varstei de 25 de ani. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru ca era timp sa isi faca tinerii un rost in viata. Generatiile acestea sunt fix parintii de astazi care nu pot sa inteleaga incotro o iau tinerele zilelor noastre, cei care parca si blameaza libertatea de a copilari, de a fi fara obligatii, de a trai fara restrictii si deloc asa cum spune gandirea traditionalista.

Casatoria, intre asumare si obligatie

Pentru multi vazuta ca ultim pas in viata de adult - cand mai poti fi singur si trai viata dupa regulile proprii si dupa bunul plac - casatoria sperie pe multi. Nu la fel se intampla in anii trecuti, cand 20 de ani era varsta chiar potrivita pentru asta. Acum, studiile arata ca varsta la care cei mai multi isi doresc sau cel putin inclina sa se gandeasca la un astfel de plan este de 28-30 de ani.

Ai si toate motivele sa te gandesti ca o casatorie este prea mult pentru tine. La fel de multe s-au schimbat spre exemplu pe piata muncii sau in lupta inegala si continua intre sexe. Femeile isi doresc putere financiara, sa nu fie considerate vulnerabile nici din acest punct de vedere, astfel ca isi indreapta atentia catre o cariera in jurul varstei de 20 de ani, decat catre un barbat cu care sa se casatoreasca.

Iata si care sunt doar 2 dintre cele mai convingatoare aspecte ce determina ca job-ul, cariera si dezvoltarea profesionala sa fie superioare intereselor fata de casatorie, in randul tinerilor de generatie actuala.

• Te dezvolti, prin comunicare si dobandire de aptitudini

Cu cat intri mai mult in contact cu tot felul de persoane din mediul de business, acolo unde ti se impune si o eticheta si o gestionare de situatii altfel, cu atat mai bine pentru tine. Ajungi sa iti cunosti limitele, sa te dezvolti la modul complex, ceea ce in viata de cuplu, alaturi de partener, va fi mai mult decat benefic.

Daca ne gandim chiar si la cele care sunt modele de videochat, spre exemplu parte din echipa luxurystudio.ro, interactiunea virtuala este un motiv in plus sa se cunoasca pe sine. Un alt mod de a comunica si de a transmite o stare, un mod de a gandi, un alt mod de a dovedi calitatile fizice si nu numai, un alt mod de a trai experienta de a fi admirata de barbati, un model de videochat capata experienta vietii cum poate nici nu credea la inceput.

• Stabilitatea financiara

In viziunea unei femei moderne nu mai este cazul ca dupa casatorie sa devina mama si ulterior casnica. Femeile moderne isi doresc independenta financiara, isi doresc o stare materiala buna, chiar daca asta implica sa amane casatoria chiar si pana dupa pragul de 40+.

Desigur, acest caz este usor relativ, avand in vedere ca alegerea profesiei este un bun inceput al prosperitatii financiare. Poate ca de aceea un model de videochat isi cantareste bine avantajele si porneste pe acest drum. Fata de alte tipuri de job-uri, la Luxury Studio experienta in campul muncii sau specifica domeniului de videochat nu este obligatorie. Se cere mai degraba modelului sa fie implicat, cuprins de un interes acut pentru a invata mai mult, pentru a deprinde secretele domeniului. Cu cat un model este mai pasionat de ceea ce face, cu atat mai bine, caci rasplata in sine vine cu un venit lunar de invidiat si beneficii peste asteptari.

moodel videocht

Se speculeaza ca sumele castigate, cel putin la studioul de prestigiu Luxury, se situeaza undeva intre 2.500 si 10.000 de dolari, lunar. Asadar, parca altfel se explica alegerea de a amana casatoria pana la stabilirea unor aspecte cheie care sa devina din vis un plan implinit.

Pana la urma, indiferent de momentul ales pentru casatorie, este de dorit sa existe responsabilitate asumata si implicare totala pentru a porni pe un drum al cladirii de interese comune, de viata comuna si de familie.

 

Newsletter