Home Cuplu Psihologia cuplului Semne ca este dragostea vietii tale

Semne ca este dragostea vietii tale

Semne ca este dragostea vietii tale
Karena.ro
Miercuri, 23.08.2017
Alegerea partenerului de viata se poate dovedi o adevarata provocare, daca stam sa ne gandim ca avem o serie de standarde pe care ni le impunem, atunci cand ii trasam profilul. Sa fie inalt, brunet (sau blond), frumos, inteligent, cu bani, loial. Toate femeile vor ca alesul lor sa fie reprezentarea fidela a unei proiectii pe care au din copilarie sau din adolescenta.

Ei bine, dincolo de aceste "pretentii", cel mai important criteriu in gasirea iubirii ar trebui sa fie... compatibilitatea. Pe langa acest aspect, mai sunt cateva semne care iti vor spune daca l-ai gasit sau nu pe alesul inimii.


Iata care sunt acestea:

Nu vrei sa se schimbe


L-ai intalnit, l-ai placut, iar pe masura ce relatia voastra "creste" descoperi cat de multe iubesti la el. Este un semn bun, pentru ca, in pofida micilor defecte de care niciun pamantean nu este scutit, nu iti doresti sa faci vreo schimbare in ceea ce-l priveste, asa cum a fost in cazul celorlalti parteneri.

Te asculta


Nu, nu este atent la tine doar ca sa nu se iste vreo cearta, in cazul in care descoperi ca nu te urmareste. Chiar te asculta atunci cand ii expui o problema, iti da replica, iti da sfaturi, te ajuta sa intelegi daca si unde ai gresit. Este un barbat care te face sa fii mai buna, iar acesta este un semn ca trebuie sa il pastrezi.


Construiti impreuna


Majoritatea barbatilor iubeste sa se umple in pene cu realizarile de pe parcursul relatiei: "Daca nu eram eu, nu ajungeai aici!". Iti suna cunoscut? Daca da, atunci cu siguranta barbatul care ti-a adresat aceste cuvinte nu mai este sau nu ar trebui sa mai fie langa tine. In cuplu totul se construieste impreuna, nu separat! Cat despre reprosuri de tipul celui de mai sus, nici nu poate fi vorba!


Ai incredere in el


Stii ca l-ai intalnit pe el, daca atunci cand iti spune ca iese in oras cu baietii, la o bere, nu iti faci prea mari griji din acest motiv. Daca simti in interior acea siguranta a faptului ca se duce exact acolo unde spune, atunci este clar ca ti-ai gasit sufletul-pereche. Aceasta siguranta a ta va va scuti si de vesnica cearta cu tema "Iar iesi in oras fara mine?", iar relatia voastra va curge armonios, pentru ca niciunul dintre voi nu sunteti gelosi.


Aveti idealuri comune


Daca isi doreste cam aceleasi lucruri pe care si tu ti le doresti in cuplu, fie ca este vorba de cumpararea unei case sau de conceperea unui copil, este clar ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Este unul dintre semnele care ar trebui sa va arate, in ciuda micilor discutii inerente din cuplu, ca sunteti compatibili si ca sunteti facuti sa fiti impreuna.

Newsletter