Home Cuplu Psihologia cuplului Nunta mea a fost un dezastru. 21 de confesiuni despre ziua nuntii care te vor pune pe ganduri

Nunta mea a fost un dezastru. 21 de confesiuni despre ziua nuntii care te vor pune pe ganduri

Nunta mea a fost un dezastru. 21 de confesiuni despre ziua nuntii care te vor pune pe ganduri
Ioana Marinescu
Miercuri, 23.02.2022

Ziua nuntii este, de obicei, romantica si ramane una dintre cele mai frumoase zile din viata unui cuplu. Ii ai pe toti oamenii dragi aproape si toata atentia este indreptata asupra ta. Nu toata lumea ramane, insa, cu amintiri placute. Descopera 21 confesiuni despre ziua nuntii care te vor pune pe ganduri.

1. "In noaptea nuntii, eu si sotul meu nu am facut sex. Eram amandoi prea obositi si stresati, asa ca nu am putut face nimic. Am plans in loc sa ma culc."
2. "In ziua nuntii, fostul meu iubit s-a uitat la mine cu privirea de: esti atat de frumoasa, dar sotul meu nu."
3. "Am fost in Vegas in weekend. M-am imbatat atat de rau, incat m-am maritat, am divortat, m-am recasatorit si am re-divortat intr-o singura noapte."
4. "Tocmai am aflat ca, in timpul unei vacante in Las Vegas, iubitul meu s-a casatorit. Cu cine? Nu stiu. Iar el a fost prea beat, ca sa isi aminteasca."
5. "Am organizat, pana acum, doua nunti la care principala sarcina a fost sa ma asigur ca dependentul de droguri nu lua vreo doza in timpul petrecerii."
6. "Cand preotul a spus, la o nunta: cine are ceva de spus, sa o faca acum sau sa taca pe vecie, cineva chiar s-a ridicat in picioare si a spus ca s-a culcat cu mireasa, iar el si mireasa sunt indragostiti."
7. "Cand mireasa mea frumoasa venea spre altar, ma gandeam ca rochia ei este hidoasa."
8. "M-am speriat in ziua nuntii. I-am tras clapa si nu m-am mai intors niciodata la el."
9."Si eu si sotia mea eram drogati in ziua nuntii."
10. "Nunta mea a fost ce si-a dorit toata lumea, mai putin eu."
11. "Am dansat cu doi oameni la nunta mea. Cu cel cu care m-am casatorit si cu cel cu care as fi vrut sa ma casatoresc."
12. "Nunta mea a fost cea mai dezamagitoare zi din viata mea."
13. "Cea mai frumoasa parte a vietii mele a fost cand mi-a zis: frumoaso. Nu era mirele."
14. "Nunta mea a fost un dezastru si ma scoate din sarite faptul ca nimeni nu este suficient de sincer sa fie de acord cu mine."
15. "Sotul meu nu stie ca mi-am luat juramintele de pe net, cuvant cu cuvant."
16. "Am parasit-o pe fosta mea iubita chiar in ziua nuntii ca sa merg la un concert."
17. "Mi-am pierdut virginitatea in ziua nuntii, asa cum am promis. Cu soferul limuzinei, insa, nu cu sotul meu."
18. "In ziua nuntii, mama s-a intors spre prietenul meu cel mai bun si i-a spus: tu trebuia sa fii acolo. Cred ca avea dreptate."
19. "Aveam 6 ani si eram la nunta mamei mele. Nu il suportam pe cel cu care s-a casatorit, asa ca am varsat vin pe costumul lui alb."
20. "Am luat juramintele de nunta de pe o felicitare pe care am cumparat-o pentru cainele meu."
21. "Am petrecut 18 luni ca sa imi organizez nunta. Sacra mea mi-a stricat toata ziua, iar fotograful a plecat, dupa ce ea l-a dat afara. Am depresie dupa nunta si datorii de 3.000 de dolari."
Newsletter