Home Cuplu Psihologia cuplului Cum spun zodiile Te Iubesc

Cum spun zodiile Te Iubesc

Cum spun zodiile Te Iubesc
Ioana Marinescu
Joi, 02.06.2022

Dragostea se simte diferit si nu se declara in acelasi mod. Afla cum spun zodiile "te iubesc", cand nu au curaj sa spuna fix acele cuvinte.

Berbec

Berbecul este sigur pe el si destul de direct, asa ca nu va fi greu sa iti dai seama ca te iubeste. Nu va fi siropos, dar o declaratie precum "vreau sa imi petrec toata viata cu tine" va fi modul lui de a-si exprima sentimentele.

Taur

Taurul nu vorbeste foarte mult despre emotiile sale si deseori este stangaci in declaratii. Pentru el, "esti cea mai frumoasa persoana din lume" inseamna "sunt pregatit sa te iubesc toata viata".

Gemeni

Nativul Gemeni nu este usor de cucerit, dar odata ce se intampla asta, va face tot posibilul sa te tina aproape. "Viata mea nu mai este plictisitoare langa tine" este modul lui de a te face sa intelegi ca te iubeste.

Rac

Cand il vei auzi pe Rac ca iti spune "vreau sa am grija de tine", poti fi sigura ca i-ai intrat la inima.

Leu

Nativul Leu nu prea are ochi pentru altcineva, decat sine, dar cand se indragosteste, o face pentru totdeauna. Daca iti spune "trebuie sa ramai langa mine" poti fi sigura ca va face orice pentru tine.

Fecioara

Nativul Fecioara este o fire practica si nu se arunca la declaratii prea siropoase. Daca, insa, iti spune "zambesc numai cand sunt langa tine" poti fi sigura ca este cucerit definitiv de tine.

Balanta

Nativul Balanta isi cauta sufletul pereche, iar daca il vei auzi ca iti spune "ma completezi", vei sti ca te iubeste.

Scorpion

Nu exista dovada mai mare de iubire din partea Scorpionului decat faptul ca iti spune "am incredere in tine".

Sagetator

Sagetatorul cauta mereu aventuri si fuge de rutina. Nu inseamna, insa, ca nu este oricand pregatit sa iubeasca. Daca iti va spune "vreau sa vad lumea cu tine", atunci poti fi sigura ca l-ai cucerit.

Capricorn

Capricornul este preocupat de viata profesionala, dar nu inseamna ca nu are sentimente. Dovada suprema de iubire din partea lui este sa te rasfete cu daruri. "Ia-ti ce vrei, voi plati" va fi modul lui de a-ti spune "te iubesc".

Varsator

Cand Varsatorul iti va spune "nu am mai simtit asta pentru nimeni", fii sigura ca asa este si ca te iubeste cu adevarat.

Pesti

Nativul Pesti nu prea are incredere in oameni, dar cand se intampla asta, lasa garda jos in totalitate. "Te rog ai grija de mine" este modul sau de a-ti spune "te iubesc".

Newsletter