Home Cuplu Psihologia cuplului Ce fel de cupluri ar forma zodiile

Ce fel de cupluri ar forma zodiile

Ce fel de cupluri ar forma zodiile
Ioana Marinescu
Marţi, 31.01.2023

Cand esti indragostit, nu prea mai esti atent la ce se intampla in jur, dar nu inseamna ca ceilalti nu se mai uita la tine. Afla ce etichete pun oamenii cuplurilor pe care le formeaza zodiile.

 

Cuplul care se desparte constant

Nu ai nevoie de ceilalti ca sa stii cand esti intr-un astfel de cuplu. Daca stati mai mult despartiti, decat impreuna, si va certati din orice, poate ar fi bine sa rediscutati daca sunteti facuti unul pentru altul. Nu insistati sa fiti impreuna, daca nu sunteti fericiti. In aceasta categorie intra Varsatorul si Racul, Racul si Berbecul si Gemenii si Pestii.

Cuplul inteligent

Acest cuplu face multe activitati culturale impreuna si este mereu la curent cu ce se intampla in lume. Are cele mai interesante discutii, iar oamenii cauta compania sa. De obicei, Varsatorul si Gemenii, Fecioara si Balanta si Berbecul si Varsatorul formeaza astfel de cupluri.

Cuplul aventuros

Acesti doi indragostiti prefera oricand o excursie pe munte decat o iesire la o cafenea pretentioasa. Cauta cele mai interesante locuri de vacanta si nu prea ai cum sa ii prinzi la cine linistite intre prieteni. Au nevoie de adrenalina si aventura si sunt foarte fericiti cand au parte de asta. Varsatorul si Sagetator, Berbecul si Sangetator si Gemenii si Balanta intra in aceasta categorie.

Cuplul pretios

Daca stii un cuplu care frecventeaza cele mai mondene locuri si nu rateaza niciun eveniment cool, atunci stii despre cine vorbim. Uneori cei doi pot fi usor antipatici, pentru ca incearca constant sa arate ca sunt mai buni decat restul, dar nu te ingrijora. O fac doar pentru ca vor sa isi demonstreze unul altuia ca merita sa fie impreuna. Fecioara si Leul, Scorpionul si Scorpionul si Fecioara si Fecioara ar forma astfel de perechi.

Cuplul care exista dintotdeauna

Stii acei doi indragostiti care sunt peste tot impreuna, dintotdeauna? Cel mai probabil sunt in aceste zodii: Capricorn si Taur, Capricorn si Pesti, Leu si Balanta.

Cuplul despre care te miri constant ca nu se destrama

Uneori dragostea te face incapatanat! Este si cazul acestor zodii, care nu se suporta de cele mai multe ori, dar nici nu s-ar desparti vreodata. Racul si Varsatorul, Gemenii si Scorpionul, Racul si Berbecul au cele mai mari sanse sa nu se suporte, dar sa se iubeasca nespus.

Cuplul care pierde vremea la seriale

Exista persoane care nu au nevoie de aventura in dragoste, ci vor o seara linistita si un serial bun. Aici intra cuplurile formate din Taur si Taur, Rac si Taur si Sagetator si Sagetator.

Cuplul perfect

Sigur stii si tu cel putin o pereche de indragostiti care par adusi impreuna dupa un casting. Par intruchiparea perfectiunii si starnesc invidia tuturor. Sunt, cel mai probabil, nascuti in aceste zodii: Gemeni si Varsator, Rac si Rac, Balanta si Gemeni, Varsator si Berbec.

Cuplul ingrozitor

La polul opus se afla cuplul care se cearta toata ziua si pe care nu il suporta nimeni. Separat, fiecare este un om minunat, impreuna sunt ingrozitori. Berbecul si Racu, Varsatorul si Racul si Berbecul si Sagetator ar intra in aceasta categorie.

Newsletter