Home Cuplu Psihologia cuplului 5 zodii care vor avea o casnicie fericita

5 zodii care vor avea o casnicie fericita

5 zodii care vor avea o casnicie fericita
Ioana Marinescu
Joi, 03.03.2022

Casnicia nu este pentru toata lumea. Unii isi dau seama, pe parcurs, ca nu i-a implinit atat cat au crezut ei ca o va face, altii pur si simplu aleg persoana nepotrivita langa care sa ramana. Iar pentru altii, fericirea in casnicie este scrisa in stele. Afla care sunt cele 5 zodii care vor avea parte doar de bine, dupa ce vor spune "da".

 

1. Rac

Racul este guvernat de Luna si pune mare pret pe emotii si pe relatiile pe care le are cu familia si cu prietenii. Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt calzi, blanzi si plini de afectiune. In dragoste, ofera totul, fara nicio asteptare, si vor face orice pentru persoana iubita. Odata ce Racul se simte in siguranta in relatie, nu va mai pleca niciodata.

2. Taur

Taurul este guvernat de Venus, zeita dragostei, asa ca nu este de mirare ca aceasta zodie iubeste ideea de casnicie. Dintre toate zodiile de Pamant, Taurul este cel mai inclinat sa isi ia un angajament si sa sa ramana in relatii de lunga durata. In general, aceasta zodie prefera sa analizeze lucrurile, inainte de a intra intr-o relatie. Cauta siguranta si stabilitate si intotdeauna vor dori dovezi clare ca tu esti persoana care le poate oferi asta. Odata ce iti raman alaturi, o vor face pentru totdeauna.
Taurul intelege cat de important este sa lucrezi zilnic la o relatie, pentru a cladi ceva de valoare. Orict de greu ar fi pentru el, daca simte ca esti persoana potrivita, va face orice este necesar, pentru ca relatia sa functioneze.

3. Leu

Spre deosebire de alte semne de foc, precum Berbecul, care se indragosteste repede si se plictiseste la fel de repede, sau de Sagetator, care pune mare pret pe libertate, Leul este zodia cu cele mai mari sanse de a-si dori o casnicie.
Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt loiali si sunt capabili sa faca sacrificii, pentru persoana iubita. In ciuda faptului ca le place atentia, nu sunt interesati de a avea mai multe relatii in acelasi timp. Daca reusesti sa ii faci sa se simta apreciati si iubiti, nu vor mai avea ochi pentru nimeni altcineva.

4. Pesti

Pestii sunt rareori singuri, pentru ca le place ideea de a fi intr-o relatie. Nu accepta, insa, pe oricine, au nevoie de o conexiune profunda, la nivel spiritual, pentru ca sunt firi emotionale si sensibile. Functioneaza mai bine cand sunt intr-o relatia, iar in casnicie sunt capabili sa ofere totul.

5. Capricorn

Capricornul este una dintre acele zodii care isi ia angajamente fara probleme si isi doreste un parteneriat de durata. Aceasta zodie nu fuge niciodata de munca, oricat de grea ar fi, iar pentru relatia ei va face tot ce ii va putea, pentru a depasi orice obstacol. Capricornul este o zodie de Pamant, astfel ca este practic si pune pret pe stabilitate si siguranta. Este capabil sa treaca prin foc, pentru a-si proteja dragostea, iar daca te casatoresti cu un Capricorn, asteapta-te la o viata fericita.

Nu fi dezamagita, insa, daca zodia ta nu se afla in aceasta lista, pentru ca daca esti cu persoana potrivita, sigur te va astepta o casnicie lunga si fericita.

Newsletter