Home Cuplu Psihologia cuplului 5 perechi din zodiac ce vor avea casnicii toxice

5 perechi din zodiac ce vor avea casnicii toxice

5 perechi din zodiac ce vor avea casnicii toxice
Ioana Marinescu
Joi, 21.07.2022

Cand decizi sa iti petreci toata viata alaturi de o persoana, esti clar indragostit de ea. Dar, din pacate, aceste sentimente nu sunt de ajuns, pentru a fi fericit. Afla care sunt cele cinci cupluri din zodiac ce vor avea casnicii toxice.

 

1. Leu si Rac

Leul este semn de Foc, iar Racul este semn de Apa. Primul tanjeste dupa aventura si vrea sa fie in lumina reflectoarelor, in timp ce Racul adora intimitatea care vine din familie. Ambii nativi au tone de farmec si starnesc admiratia celor din jur, dar daca ajung impreuna, vor fi condamnati la nefericire.

Leul vorbeste foarte deschis despre principiile sale si nu fuge nici de cele mai controversate subiecte. O astfel de atitudine il poate rusina pe Rac, care este mult mai sensibil si nu poate discuta despre orice. In plus, nativul Rac ia totul foarte personal, isi face tot felul de scenarii si ajunge sa se inchida, in cele din urma, cand lucrurile nu sunt dupa cum se astepta.

Leul nu intelege nevoia de intimitate a Racului, iar Racul nu intelege deschiderea Leului, asa ca cei doi nu au sanse sa fie fericiti impreuna.

2. Capricorn si Varsator

Capricornul este semn de Pamant, iar Varsatorul este semn de aer. Primul nativ este destul de incet si nu ia nicio decizie, pana nu analizeaza toate scenariile posibile. Capricornul are nevoie de un plan detaliat pentru orice, in timp ce Varsatorul este aventuros si adora spontaneitatea. O alta diferenta intre cei doi este faptul ca zodia de Pamant vrea sa obtina o bunastare materiala, iar cand iubeste, ofera dovezi clare si materiale, in timp ce zodia de Aer este ceva mai idealista. Varsatorul nu pune pret pe bunuri materiale si prefera o abordare mai romantica a relatiei. In aceste conditii, oricat de minunati ar fi separati, Capricornul si Varsatorul nu vor rezista mult impreuna.

3. Fecioara si Gemeni

Fecioara este un semn de Pamant, iar Gemenii sunt semn de aer. Prima zodie este practica si realista, a doua - extrem de visatoare.

Gemenii nu vor sa stea intr-un singur loc pentru prea mult timp si sunt intotdeauna pe picior de plecare. Acestia cred in idei si nu prea pun pret pe lucrurile practice sau pe cat de realiste sunt dorintele lor.

Si Fecioarele sunt visatoare, dar raman mereu cu picioarele pe pamant si trag tare sa ajunga acolo unde isi doresc. Au un plan clar in minte de fiecare data si nu se dau inapoi de la nicio provocare. Problema intre cei doi apare atunci cand Fecioara vrea sa faca ceva practic, pentru a-si indeplini un vis, iar Gemeni refuza sa faca asta.

4. Balanta si Taur

Taurul este semn de Pamant, iar Balanta este semn de Aer. Taurul are nevoie de loialitate, iar Balanta este mult prea dornica de aventura si de nou, ca sa ii satisfaca aceasta dorinta. Ambele zodii tin mult la ideile lor si nu vor face niciun compromis, asa ca relatia lor nu are nicio sansa de reusita.

5. Scorpion si Pesti

Scorpionul si Pestii sunt zodii de Apa, astfel de sunt foarte emotionali, insa diferenta apare in cum isi exprima trairile fiecare, mai ales intr-o relatie.

Scorpionul este destul de impulsiv si agresiv uneori, in timp ce Pestii sunt sensibili si calzi. Ambele zodii sunt spirite libere, care traiesc intens fiecare emotie, si s-ar putea sa fie prea mult impreuna. Desi cauta acelasi lucru intr-o relatie - pe cineva care sa ii faca sa simta ca le fuge pamantul de sub picioare, nu reusesc sa isi controleze emotiile si ajung in situatii complicate.

Newsletter