Home Cuplu Dragoste si Sex Ce presupune un job de peste 10.000$ pe luna in Bucuresti?

Ce presupune un job de peste 10.000$ pe luna in Bucuresti?

Ce presupune un job de peste 10.000$ pe luna in Bucuresti?
Karena.ro
Vineri, 25.11.2016
Desi imi place job-ul meu foarte mult si doresc sa mi-l schimb, la insistentele unei colege am plecat pe teren sa vad cate de serioase sunt studiourile care ne bombardeaza cu reclame zi de zi, sa vad cu ochii mei cat este de adevarat din ceea ce se spune in anunturile lor.

Prima vizita a fost laRich Girls Studio videochat Bucuresti, unde va spun cu mana pe imima ca am fost uimita sa constat ca dna Manager care a purtat discutia cu mine treateaza acest domeniu ca pe oricare alt domeniu.
Persoana cu care am discutat, a urmarit cateva obiective financiare clare, selecteaza modelele colaboratoare in functie de seriozitatea si dorinta lor de implicare , factori determinanti pentru a avea incasari de 4 zerouri in acest domeniu.


Tot la interviu am aflat ca au cea mai mare echipa de trainerite din tara, ca cineva sta langa tine si te invata cum sa faci bani multi. Mi-a spus ca prefera sa lucreze cu un singura model care are dorinta de munca, ambitie, implicare si care ajunge sa aiba incasari de 20.000$/luna, decat cu 10 modele care au incasari de 2.000 $/luna fiecare.Programul flexibil este un atuu important pentru o studenta.
Am aflat ca banii nu se fac usor, cum scrie in reclame, ca modelele ajung intr-adevar la incasari fabuloase in doar cateva luni, insa in spatele acestor sume este foarte multa munca....munca din partea modelului care trebuie sa aiba grija de aspectul ei, sa fie mereu aranjata, cu parul vopsit, coafata, cu o manichiura impecabila, cu o tinuta de asemenea impecabila, cu dorinta de a invata engleza, cu dorinta si disponibilitatea de a participa la cursurile si seminariile tinute de catre trainerii studioului (lucruri de altfel asigurate gratuit de catre studio) si munca multa din partea echipei care sta in spatele ei:
- Profesori de engleza care o invata sa se comunice in lb engleza
- Promovare pe site-uri de specialitate
- Sedinte foto
- Multe ore petrecute pe platourile de filmare ale studioului
- Investitii in operatii estetice (atunci cand modelele solicita acest lucru)
- Tehnician aplicare gene false
- Tehnician unghii
- Stilist
- solar
Mi s-a explicat ca teama fetelor de a lucra in domeniu pentru ca trebuie sa foloseasca jucarii sexuale" este nefondata, intrucat la Rich Girls Studio nu se folosesc deloc aceste jucarii. Modele sunt invatate sa castige bani stand de vorba cu clientii (care aici se numesc membrii"), ele devin prietene, confidente si chiar psiholog al lor. Indiscutabil videochatul implica nuditate, insa exista si modalitati de lucru care reduc aceasta nuditate si pun accentul pe comunicare...si aici se afla secretul unui model de succes.


Apoi, inevitabil, am intrebat de legalitatea acestei activitati ...un subiect destul de mediatizat in ultimul timp. Rich Girls face parte dincategoria studiourilor de videochat 100% legale din Bucuresti , fiecare contract este declarat la ANAF si toti banii castigati sunt impozitati, pana la urma statul este marele castigator din aceasta afacere intrucat contributiile la sanatate, pensie si impozitul pe venit nu sunt deloc de neglijat.
Am plecat multumita de raspunsurile primite si am promis ca ma gandesc si revin in scurt timp pentru a-i comunica disponibiltatea mea pentru o colaborare. Mi-a parut rau ca n-am avut mai mult timp sa stau pe acolo, pentru ca aterizasem intr-un momet de sarbatoare...cei de la Rich Girls sarbatoreau un an de la deschiderea noului studio si era forfota si veselie mare pe acolo.
Promit sa mai merg si pe la alte studiouri care isi tot fac reclama...si va tin la curent cu plusurile si minusurile fiecaruia, insa momentan, asa cum am spus la acest studio  am fost foarte impresionata.

Newsletter