Home Astrologie Ce probleme de intimitate au zodiile

Ce probleme de intimitate au zodiile

Ce probleme de intimitate au zodiile
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 15.02.2024

Fiecare semn zodiacal a primit de la astre calități, defecte și... probleme de intimitate. Află cum îți afectează zodia relațiile de cuplu pe care le ai în viață.

Fiecare semn zodiacal în parte are propriile defecte și calități, iar pasionații de astrologie trebuie doar să le descopere. În ceea ce privește intimitatea, fiecare semn zodiacal are propriile probleme în relații. Unor nativi nu le este ușor să își deschidă sufletul și să se arate vulnerabili în fața partenerului de cuplu. Iubirea scoate la suprafață temerile, anxietatea și problemele de intimitate ale fiecărei zodii în parte. Te invit să afli care sunt problemele cu care se confruntă fiecare semn zodiacal în parte în ceea ce privește relații, sex, intimitate și dragoste.

Berbec

berbec

Berbecul este reprezentant al elementului foc și este extrem de hotărât ca lucrurile să iasă în favoarea sa. Nativul preferă să fie un lider atât în viața profesională, cât și în relații. Atunci când lucrurile nu ies așa cum și-ar dori și nativul simte că își pierde independența, apar și problemele de intimitate. În unele situații, Berbecul nu oferă suficient de multe informații celuilalt, așteptând ca acesta să le descopere. Nativii ar trebui să și dăruiască, nu numai să primească și să renunțe la așteptările nerealiste pe care le au de la relații.

Taur

taur

Nativul Taur, un familist convins, un iubitor al senzualității, dragostei și luxului este cunoscut pentru capacitatea lui de a forma o legătură pe viață cu persoana pe care o iubește. Taurul nu face față schimbărilor, este destul de încăpățânat și îi este teamă de orice modificare în relație sau în sentimentele celuilalt. Cea mai mare barieră pe plan intim pentru un Taur este teama de trecere la un alt nivel al relației de cuplu. Nativul trebuie să înțeleagă că schimbarea este bună atât în viață, cât și în relații și dacă o adoptă cu brațele deschise, atunci orice legătură de suflet poate înflori.

Gemeni

gemeni

Prin natura lor, Gemenii se tem în intimitate să nu se plictisească de persoana de lângă ei. Așadar, această teamă de monotonie este una din problemele de intimitate cu care se confruntă nativii care dezvoltă totodată și o teamă de a pune bazele unei relații solide împreună cu partenerul. Semn al dualității, nativii se tem ca partenerul de cuplu să nu descopere geamănul întunecat cu secrete bine păzite.

Rac

rac

Familistul zodiacului, Racul este ca o carte deschisă pentru persoana de lângă el, emoțiile ieșind imediat la suprafață indiferent de situație. Pentru că nativii se preocupă mai mult de nevoile celorlalți decât de propriile nevoi atunci,aceasta este cea mai mare problemă din intimitate a nativului, aceea a descoperirii vulnerabilității în fața celuilalt.

Leu

leu

Reprezentant al elementului foc, Leul preferă să dețină controlul în relații, iar în momentul în care simte că își pierde acest control, apar problemele de natură intimă. Astrologii sugerează nativilor să ia în calcul faptul că într-o relație, ambii parteneri sunt pe picior de egalitate și nimeni nu trebuie să dețină controlul. Totodată, Leii ar trebui să fie mai răbdători și să nu își ofere sufletul pe tavă lăsându-și descoperite cele mai mai temei.

Fecioara

fecioara

Perfecționistul zodiacului, nativul Fecioară se teme cel mai mult în intimitate să nu descopere îi fie descoperite imperfecțiunile de către celălalt. Practic, Fecioara trebuie să fie impecabilă atât în societate, cât și în relația de cuplu și teama de a-i fi descoperit cel mai mic defect de către partener atrage frici nejustificate datorită gândirii analitice și critice.

Balanța

balanta

Nativul Balanță este cel care își caută mereu echilibrul și care nu vrea să îi supere pe ceilalți. Din această cauză, Balanța are anumite probleme legate de intimitate în relațiile de cuplu. Adesea nativul se vede nevoit să ascundă cu mătura sub preș problemele din cuplu pentru a nu-l supăra pe celălalt și pentru ca nu cumva să se despartă de partener/ă dintr-o chestiune puerilă.

Scorpion

scorpion

Intuitiv, mistic și dominat de senzualitate, cu o inteligență ieșită din comun, Scorpionul amenință adesea persoanele de același sex, mai ales când se luptă pentru inima cuiva. Faptul că acești nativi sunt atât de puternici poate crea o barieră pe plan intim în relațiile lor, iar partenerul sau partenera de cuplu ajungând să se simtă amenințat/ă de puterea nativului. De asemenea, Scorpionului îi este cel mai tare teamă de trădare și are tendința să își ascundă sentimentele pentru a nu suferi.

Săgetător

sagetator

Entuziastul și optimistul zodiacului, Săgetătorul este burlacul convins care foarte greu își va pune sentimentele pe tavă în fața unei persoane de sex opus. Săgetătorul își păzește foarte bine libertatea și nu suportă monotonia în relații. De aceea va căuta în intimitate un partener care să-i satisfacă toate nevoile, toate plăcerile, care să plece alături de el în excursii palpitante, în aventuri memorabile fără a șovăi.

Capricorn

capricorn

Cel mai muncitor dintre toți nativii, Capricornul se teme cel mai mult în intimitate să își arate sentimentele pentru ca nu cumva să devină vulnerabil în fața celuilalt. De asemenea, atunci când are nevoie de ajutor pe plan sentimental, Capricornul preferă să se închidă într-o carapace și lansează o atitudine defensivă față de cei din jur.

Vărsător

varsator

Vărsătorii sunt nativi atipici care preferă gândirea logică în defavoarea sentimentelor, care par a reci chiar și atunci când sunt implicați în relații. Pe plan intim, Vărsătorii au o mare problemă în a-și exprima sentimentele pe care le au față de partener de teama să nu-și piardă libertatea și caracterul unic.

Pești

pesti

Reprezentanți ai elementului apă, Peștii sunt atât de visători, de vulnerabili și de focusați pe artă, încât nu prea știu ce-și doresc de la persoana iubită. Adesea nativii se văd nevoit să creioneze portretul iubitului sau iubitei ideal/ă și să renunțe la așteptările nerealistei asupra relației perfecte la care visează.

Acum, că ai aflat care sunt problemele și temerile în intimitatea fiecărei zodii în parte, vei ști ce ai de făcut în continuare, pentru ca relația voastră să înflorească.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: thethoughtcatalogs.com

Newsletter