Home STIRI STIRI Tefal Ultimate Pure, super-fierul pentru super-mame

Tefal Ultimate Pure, super-fierul pentru super-mame

Tefal Ultimate Pure, super-fierul pentru super-mame
Ana Munteanu
Miercuri, 21.11.2018
Wow, ce repede trece timpul! Parca mai ieri schimbai biletele de dragoste, iar acum deja e randul pustiului tau sa traiasca fiorii primului date. Smart casual sau college chic? Same issue, different challenge: materiale pretentioase si cute incapatanate. Zambeste! Ai de partea ta un super-aliat: fierul de calcat Ultimate Pure de la Tefal !

Be stronger with the strongest iron!

  

Cand stii ca poti conta pe cel mai puternic fier de calcat de la Tefal, inevitabil capeti un super-boost de incredere. Cu o putere de 3200W, Ultimate Pure atinge temperatura optima in cel mai scurt timp. Talpa Durilium AirGlide aluneca lin printre nasturii camasii, iar jetul de abur de pana la 260 g/minut este directionat uniform pe intreaga suprafata si nu lasa cutelor nicio sansa. 

In plus, Tefal Ultimate Pure se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate in pozitie verticala si dupa 30 de secunde in cea de lucru.

100% abur filtrat cu tehnologia exclusiva a filtrului Micro-Calc

  

 Urme de calcar? No way! Tefal Ultimate Pure este prevazut cu filtrul Micro-Calc, noua generatie de colectoare anticalcar ce retine particulele, aburul evacuat fiind 100% pur. Cu ajutorul indicatorului "Calc Alert", vei sti cand filtrul trebuie curatat, iar datorita sistemului antipicurare, niciun un strop de apa nu va atinge tesatura. 

Verifici ultimele detalii. Totul este in regula si rasufli usurata. Iti indrepti privirea spre masa de calcat si te bucuri de alegerea facuta. Your Super-Mom mission is completed!
XoXo, now your boy is looking like a gentleman! 

Newsletter