Home STIRI STIRI Elis Pavaje detine peste 26% din piata prefabricatelor mici din beton

Elis Pavaje detine peste 26% din piata prefabricatelor mici din beton

Elis Pavaje detine peste 26% din piata prefabricatelor mici din beton
Ioana Marinescu
Sâmbătă, 18.06.2022

Compania Elis Pavaje si-a reconfirmat pozitia de lider al pietei prefabricatelor de beton, conform unui studiu independent realizat de Neomar Consulting la inceputul acestui an - „analiza pietei romanesti de prefabricate din beton de mici dimensiuni" a comparat activitatea principalelor companii din domeniu.

 

Conform aceleiasi surse, in 2021 s-au vandut peste 14 milioane de metri patrati de pavele si dale si aproape 11 milioane de ml de borduri. Piata este in expansiune, in conditiile in care desi birocratia intarzie mult lucrarile mari de infrastructura, sunt foarte multe proiecte de amploare in desfasurare. Pe langa piata lucrarilor din fonduri publice, a crescut piata lucrarilor rezidentiale, unde se simte o maturizare ca urmare a cresterii nivelului de trai. Romanii sunt tot mai interesati de amenajarile exterioare, preiau idei pe care le vad in concediile in afara tarii, preocuparea pentru design, nu doar pentru functionalitate a devenit tot mai evidenta.

Piata totala de prefabricate din beton a depasit in 2021 valoarea de 161 milioane de euro, din care Elis Pavaje a avut o cota de 26.4%.

Pentru 2021, Elis Pavaje a raportat o cifra de afaceri de 313.185.349 milioane de lei, pentru o activitate in care sunt implicati 628 de angajati.

 emil gota

Obiectivele pentru 2022 vizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu peste 20%, in conditiile in care in a doua jumatate a anului, Elis Pavaje urmeaza sa deschida cea de-a cincea fabrica a companiei, de la arad. Constructia acestei fabrici a inceput in 2021 si implica cea mai mare investitie a companiei de pana acum, respectiv peste 20 milioane de euro. in aceasta fabrica se vor produce pavele, dale si borduri premium, pentru a raspunde cererii tot mai mari de produse cu finisaje deosebite.

„in centrul dezvoltarii noastre a fost mereu clientul, caruia dorim sa ii oferim produse si servicii care sa treaca proba timpului. speram ca odata cu deschiderea fabricii de la arad sa putem deservi mai usor piata din vestul tarii, apropierea de client fiind o necesitate pentru domeniul nostru. Ceea ce ne-a intarit pozitia de lider este aceasta orientare catre clienti din dorinta de a raspunde cerintelor lor si chiar de a veni in intampinarea lor." a declarat Emil Gota.

Elis Pavaje este o companie privata 100% romaneasca si un business de familie fondat in 1991 in Petresti de Elisiu Gota. Compania comercializeaza prefabricate din beton vibropresat precum dale, elemente de pavaj, borduri, rigole, elemente pentru gard si ofera servicii profesionale de la consultanta, proiectare si pana la executie pentru proiecte rezidentiale sau comerciale. 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este un business de familie fondat in 1991 in Petresti, judetul alba, care a inceput cu 2 angajati si a ajuns astazi liderul pietei pavajelor din Romania. Elis Pavaje ofera servicii complete pentru amenajari exterioare din beton vibropresat. Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si produse din beton pentru amenajarea gradinii. Compania ofera si servicii de la consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere, precum si antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Compania are in prezent 4 unitati de productie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi si peste 150 de parteneri in intreaga tara.

Contact Elis Pavaje
Bianka Dobre - Director Marketing Elis Pavaje
Email: biankadobre@elis.ro
Contact PR
Ruxandra Vasile - Managing Partner
Email: ruxandra.vasile@puremedia.ro

Newsletter