Home STIRI STIRI Economie de timp si spatiu cu statiile de calcat compacte si ultra usoare de la Tefal

Economie de timp si spatiu cu statiile de calcat compacte si ultra usoare de la Tefal

Economie de timp si spatiu cu statiile de calcat compacte si ultra usoare de la Tefal
Karena.ro
Marţi, 24.05.2016
Statiile cu boiler de inalta presiune elibereaza de trei ori mai mult abur decat un fier traditional, reducand la jumatate timpul dedicat sesiunilor de calcat. Pentru cei care isi doresc sa economiseasca si spatiu, specialistii Tefal au creat statii compacte, ultra usoare, ce ofera rezultate rapide si eficiente cat ai spune abur".

Fier de calcat

Statia Actis GV6350 este combinatia optima intre performanta i confort in utilizare. Aparatul are dimensiuni reduse si design compact, fiind in acelasi timp puternic si usor de folosit. Rezervorul de apa cu o capacitate de 1,2 l poate fi umplut in orice moment, pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

Fier de calcat

Datorita presiunii inalte, statia Effectis Easy GV6770 elibereaza un abur puternic ce patrunde adanc in tesatura, relaxand fibrele si eliminand cu uurinta chiar i cele mai dificile cute. Printre beneficiile acestei statii se numara si colectorul anticalcar: un sistem integrat pentru a elimina rapid i uor depunerile de calcar.

Fier de calcat

Statia Pro Express Control GV8931 se remarca prin tehnologia Smart Auto Control, ce combina pefect temperatura si cantitatea de abur eliberata, in functie de tipul de tesatura (delicata, normala si jeans), prin simpla apasare a unui buton astfel incat utilizatorul sa se bucure de cele mai rapide si eficiente sesiuni de calcat.

Statiile de calcat cu tehnologii miniaturizate se adreseaza utilizatorilor casnici care isi doresc rezultate profesionale, insa nu au suficient spatiu pentru depozitarea aparatelor performante. O statie de calcat cu boiler de inalta presiune si design compact este usor de folosit si totodata foarte puternica, astfel ca rezultatele sunt impresionante, iar satisfactia garantata. Pana la 31 mai 2016, cei care doresc sa le incerce au la dispozitie 60 de zile de testare in care se pot convinge de performantele acestor aparate", explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Programul Prima Statie" continua

Pana la finalul lunii mai, cei interesati de achizitionarea unei statii de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal pot testa produsul timp de 60 de zile, avand posibilitatea sa-l returneze la finalul perioadei si sa primeasca banii inapoi, daca acesta nu indeplineste cerintele lor. Campania este valabila pentru statiile de calcat cu boiler Tefal achizitionate exclusiv din magazinele Altex, Media Galaxy, Flanco, precum si din magazinele online altex.ro, mediagalaxy.ro, flanco.ro si emag.ro, pana la 31 mai 2016, inclusiv.

Consumatorii pot afla mai multe despre programul Prima Statie" accesand pagina primastatie.tefal.ro. Tot aici pot vedea daca o statie de calcat este potrivita pentru nevoile lor. Cei care se inscriu in program vor fi primii care vor afla despre initiativele pe care Tefal le va derula pe parcursul acestui an si chiar pot avea sansa de a participa la concursuri cu premii.

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit, la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitatiwww.tefal.ro .

Newsletter