Home STIRI STIRI Dans la Arthur Murray, o experienta relaxanta si energizanta

Dans la Arthur Murray, o experienta relaxanta si energizanta

Dans la Arthur Murray, o experienta relaxanta si energizanta
Karena.ro
Vineri, 26.08.2016
Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti propune adultilor dansuri de societate ideale pentru a se simti in vacanta in fiecare zi. Experienta de a dansa la Arthur Murray este relaxanta si energizanta, intocmai ca o vacanta savurata din plin. Cu sezonul concediilor aproape de final, adultii incep sa resimta din nou presiunea intoarcerii la job, iar lectiile de dans au rolul de a-i le reda starea de bine si buna dispozitie.

In cadrul evenimentului Dance Brunch cu Arthur Murray -Marine Party, bloggeri si jurnalisti au avut ocazia sa experimenteze relaxarea prin dans la scoala de dans  Arthur Murray din Bucuresti. Acestia au invatat pasii unei coregrafii pline de vitalitate, cu pasi de salsa ce pot fi dansati la orice petrecere sau eveniment, dar care aduc aminte de serile de vara, de vacanta. Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.

dans Arthur Murray

 

Fie ca sunt alese cursuri de dans cu stiluri energice, sau stiluri de dans cu miscari mai lente si mai dramatice, cei care iau lectii de dans  la Arthur Murray se relaxeaza, intocmai ca intr-un concediu reusit.

Pentru persoanele cu un caracter plin de vitalitate, energic si plin de umor, dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue si bachata sunt o sursa ideala de buna dispozitie. Muzica cu ritmuri vivace conduce la miscari energizante, insiruiri de piruete si pasi intr-un tempo rapid care stimuleaza mintea si corpul si imbunataesc starea de spirit, indepartand stresul si gandurile negative acumulate pe parcursul zilei de lucru.

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti este un loc in care starea de vacana este simita in permanena si in care dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue si bachata pot sa transpuna dansatorii pe o plaja exotica, pe yacht sau pe o terasa pe care se danseaza intens.

 

 dans Arthur Murray

Persoanele cu un caracter romantic, cu o atitudine patimasa ale caror simuri sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multa personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitiva este resimita si in acest cadru, dar atmosfera este plina de emoii puternice si trairi intense.

dans Arthur Murray 

Leciile de dans din studioul Arthur Murray Bucuresti inseamna mai mult decat invaarea unor pasi de dans. Distractia, linistea sufleteasca si relaxarea minii sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanilor. Lectiile de dans imprumuta starea de relaxare din vacanta si o transpun pe ringul de dans in fiecare zi.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

dans Arthur Murray

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum "Dirty Dancing", "Scent of a Woman", "Beauty and the Beast", "Dance with me".

Mai multe informatii: Anca Popa | 0724 202 474 | anca.popa@zackepr.com

 

Newsletter