Home STIRI STIRI Cel mai mare, rapid si versatil Black Friday in moda romaneasca, pe www.glami.ro!

Cel mai mare, rapid si versatil Black Friday in moda romaneasca, pe www.glami.ro!

Cel mai mare, rapid si versatil Black Friday in moda romaneasca,  pe www.glami.ro!
Andreea Baluteanu
Luni, 20.11.2017
Glami.ro isi deschide primul sezon de Black Friday in Romania cu cele mai bune oferte de fashion in perioada 17-24 noiembrie 2017.
• Glami.ro a construit cel mai mare catalog fashion online pentru clientii din Romania, avand 250.000 produse de la peste 3.000 de brand-uri si peste 50 de magazine online
• Pentru prima data, Glami.ro va urmari toate ofertele de Black Friday in timp real, asta insemnand ca ofertele vor fi reactualizate la fiecare 10 minute
• Cele mai bune oferte si cele mai mari discount-uri de la mai mult de 50 de magazine online vor fi afisate primele
• Glami.ro va avea reduceri de Black Friday atat pe 17 noiembrie, cat si pe 24 noiembrie
Glami Romania, primul si singurul catalog online de fashion din Romania anunta lansarea campaniilor de Black Friday, marcand in mod oficial startul sezonului de reduceri.

Disponibile pe https://www.glami.ro/black-friday, toate ofertele afisate atat pe 17 noiembrie, cat si pe 24 noiembrie vor fi cea mai mare colectie de produse fashion aflate la reducere de la magazine de top din Romania, dintre care amintim FashionUP, Answear, Zoot, Epantofi, Reserved, Sinsay, Mohito, Orsay si multe altele. In total, peste 50 de magazine online isi vor etala ofertele de la brand-uri populare, inovative si de calitate, facand din acest eveniment cel mai mare runway fashion show pus in scena pentru clientii din Romania.

oferte glami

Cele mai bune oferte in ceea ce priveste preturie si discount-urile vor fi afisate primele, astfel incat clientii nu vor avea nici o grija legat de stocurile magazinelor, in special fiindca stocurile vor fi updatate la maxim 10 minute.

Bazat pe estimarile de trafic din lunile anterioare si luand in considerare faptul ca Black Friday in Romania se bucura de un mare success, reprezentantii Glami Romania se asteapta la un traffic considerabil crescut in magazinele partenere, vizitele putand creste cu pana la 300%.

oferte glami

"Este primul sezon de Black Friday pentru Glami Romania si suntem entuziasmati sa dam startul oficial sezonului de cumparaturi, aducandu-le vizitatorilor nostri oferte mai bune decat de obicei, in orice categorie de interes - de la haine la pantofi si accesorii, pentru femei, barbati si copii", spune Michal Jirak, fondator Glami Romania.

"De la lansarea noastra in Romania, in iunie 2017, clientii au cumparat de pe Glami.ro datorita selectiei impresionante de produse, selectie nemaiintalnita pana acum. Mai mult, Glami va oferi posibilitatea verificarii ofertelor de Black Friday la nivel de produs - compararea reducerilor pentru tenisi rosii sau rochii negre, de exemplu, si chiar la nivel de producator, in randul magazinelor prezente pe Glami.ro. Cel mai bun eveniment de Black Friday nu poate fi ratat de nimeni, indifferent de ce anume ne place sau cautam", a mai adaugat Dl. Jirak.

• E-shopping de fashion personalizat, pentru prima data in Romania

Lansat pe 15 iunie 2017, Glami.ro ofera cumparatorilor online de fashion un magazin complet. Este prima platforma de acest fel lansata in Romania care combina continutul fashion de tipul celui intalnit pe fashion blog-uri cu generarea de vizitatori si actiuni menite sa ofere cei mai buni clienti pentru magazinele online inregistrate.

black friday glami

Glami opereaza cu o combinatie de "inteligenta artificiala", adica ofertele sunt impartite in categorii si clientul gaseste intotdeauna brandurile favorite. Glami este platforma unde servicii de calitate ca transport gratuit, livrare imediata, flexibilitate in modalitatile de ridicare a coletului si retur gratuit fac diferenta.

• O colectie de atuuri pentru magazinele online

Glami are multe atuuri, printre care inregistrarea gratuita si usoara a magazinelor online, serviciu clienti in timp real, precum si posibilitatea magazinelor online de a licita in timp real pentru promovarea categoriilor de interes in concordanta cu strategiile lor de marketing si vanzari.

Magazinele online de fashion, locale sau parte din lanturi internationale, se pot inregistra pe Glami.ro si astfel au acces la un trafic crescut si la mai multi clienti interesati de oferta lor de produse, client care vor fi convertiti cu succes.

glami logo

Despre InspiGroup
Glami Romania a fost a opta tara in care catalogul online de fashion a fost lansat, la mijlocul acestui an. InspiGroup a crescut de la o echipa de 4 oameni la peste 150 de angajati in 9 tari - dupa doar 4 ani.
Newsletter