Home Nunta Organizare nunta Pre wedding spoil - relaxeaza-te cu Masatto si pregateste the Yes Day!

Pre wedding spoil - relaxeaza-te cu Masatto si pregateste the Yes Day!

Pre wedding spoil - relaxeaza-te cu Masatto si pregateste the Yes Day!
Corina Naftanaila
Luni, 07.06.2021
Ziua cea mare aduna toate emotiile pe care le ai. Pare ca nu a fost zi mai importanta pana acum pentru tine. Este ziua aceea in care indeplinesti visul de a fi mireasa, de a imbraca rochia mult visata. Viata nu este insa un film, asadar tot parcursul acela catre ziua de vis este, de fapt, un cumul de stres. Nici firma de organizatori nu te poate linisti.

 

Nu doar ca te stresezi, dar inevitabil pui o amprenta asupra siluetei. Pe fond nervos fie mananci prea mult, castigi in greutate, fie slabesti mai mult ca oricand. Opreste totul. Ai nevoie de relaxare. Iar asta poate veni o data cu o sesiune de masaj intr-un fotoliu de masaj marca Masatto.

Trateaza-te cu masaje

Intr-o varianta traditionalista am putea spune, viitoarea mireasa isi petrece ultimele zile de burlacie alaturi de grupul de amice. Are parte de surprize, probeaza tinute, planuieste relaxarea de dupa nunta si isi proiecteaza practic linistea si odihna dupa marele eveniment. Ce ironic ca pana la acel moment isi epuizeaza resursele, simte ca ii fuge lumea de sub picioare si traieste intr-o agitatie continua. Mai ales cand este anuntata ca lucrurile nu au mers asa cum a planuit initial.

femeie care sta intr-un fotoliu de masaj

Solutia nu este nici sa lase lucrurile sa scape de sub control, nici sa renunte la ce o face fericita, adica la planul acela minutios despre cum va defila spre altar, despre cum va radia de fericire in timp ce martori ai iubirii lor, invitatii ii vor aplauda.

Masajele au fost dintotdeauna o terapie complexa pentru trup si suflet. Iar acum, in variante cat se poate de comode, la indemana sunt fotoliile de masaj cum Masatto a lansat pe piata. Sunt fotolii de masaj concepute special sa raspunda nevoilor omului modern. Adica grabit, care nu are timp sa mearga la spa, care gaseste cu dificultate timp sa isi consume orele din abonamentul facut la un salon de masaj.

Omul modern pretuieste timpul altfel. Asadar prefera ca masajele spre exemplu sa ii fie disponibile oricand, acasa, dar fara compromisul de a fi mai slabe si ineficiente din punct de vedere calitativ.

Pre wedding spoil

Daca dupa celebra petrecere a burlacitelor esti obosita si fara vlaga, daca dupa ziua de munca si alergatura intre probat de rochie si degustat de tort esti franta, masajele te pun pe picioare. Ai spune ca nu exista remediu mai bun!

Asta pentru ca masajele desfasurate sunt de o explozie de stari. Maseaza prin rulare, batere, tapotament si nu numai, exista programe automate sau manuale, masaj insotit de incalzire. Pentru zona picioarelor este acordata o atentie deosebita, in sensul in care o extensie a fotoliului se ocupa special de masarea zonelor reflexogene, ce corespund cu organele interne.

Un fotoliu masaj marca Masatto functioneaza neintrerupt pana cand tu alegi sa pui stop. Nu pentru ca te-ai satura vreodata sa fii masat pe fiecare particica a corpului, ci pentru ca timpul pare ca nu iti mai ajunge. Ai parte de masaje full body in doar 15 minute. Daca inca nu stii cata putere si eficienta sta intr-un program de masare astfel, trebuie sa stii ca ai programe selectate chiar si in functie de momentul zilei. Adica morning buzz pentru a te inviora de dimineata, stress relief pentru momentele de tensiune maxima ori poate un program de seara care sa te ajute sa intri in starea aceea de somnolenta.

Iar cat despre partea de control aceasta este gandita sa iti fie la indemana. Adica ai panoul la mana ta, iar in cazul modelului Divina un panou digital si o tehnologie de top sunt combinatia divina.

Lasa-te cucerita de Divina

Oricum este greu sa ii rezisti. Cedezi tentatiei de a-l testa? Acest fotoliu si nu numai poate fi testat in orice showroom din tara si in cele doua locatii din capitala. Din cadrul paginii oficiale poti afla mai multe detalii despre cum sa te programezi la o vizita la showroom sau cum sa faci sa ai parte de cele 30 de zile de rasfat, testare gratuita la tine acasa. Echipa Masatto vine pregatita cu tot ce trebuie, monteaza si te instruieste, te initiaza pentru ca mai apoi sa iti setezi singura programele de pre wedding spoil!

Newsletter