Home Nunta Organizare nunta Expo Ideal Mariaj Constanta 2010

Expo Ideal Mariaj Constanta 2010

Expo Ideal Mariaj Constanta 2010
Karena
De Karena
Duminică, 21.02.2010

Pas cu pas spre nunta ta!

 

26, 27, 28 februarie 2010
Complexul Expozitional Constanta
Organizator: Revista Ideal Mariaj


Revista Ideal Mariaj organizeaza in perioada 26-28 februarie 2010 cea de-a a doua editie Expo Ideal Mariaj Constanta. Evenimentul se va desfasura pe perioada a 3 zile in Complexul Expozitional Constanta si va reuni peste 50 de firme participante pe o suprafata de 4.800 mp.

Expo Ideal Mariaj se adreseaza atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, dar si oamenilor de afaceri cu interes in industrie.


In stilul consacrat de Expo Ideal Mariaj Bucuresti - Cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca - si dupa succesul evenimentului din ianuarie 2010, organizatorii au pregatit si pentru aceasta a doua editie de la Constanta un program special conceput pentru a crea o atmosfera specifica nuntii, o tombola cu premii la fel de speciale si multe alte suprize.

Vizitatorii vor putea castiga in cadrul tombolei: o rochie de mireasa purtata de Simona Patruleasa in prezentarea de moda de la Expo Ideal Mariaj Bucuresti 2010, rochie semnata de Calin Events, lucrata manual din peste 50 de metri de organza; o rochie de seara Marithe purtata de Mihaela Radulescu in pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, rochie din matase lucrata manual cu aplicatii de dantela si broderie; un colier de mireasa Emmerling prin Marithe, purtat de Anna Lesko in pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, colier lucrat manual din argint lucrat si cristale swarovski.

Mai multe informatii pe pagina special dedicata evenimentului: http://www.idealmariaj.ro/expo.html

 


Roxana RADU
Redactor sef IDEAL MARIAJ
Str. Frederic Chopin 2B, Sector 2, Bucuresti Mobil:0723.614.689 Telefon/Fax:021.230.31.39 E-mail: roxana.radu@idealmariaj.ro

Newsletter